Вівторок, 2024-04-23, 1:28 PMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог


Головна » 2011 » Січень » 22
Прокат скутерів - Для організації цього бізнесу немає необхідності залучати значні фінансові кошти. Попит на скутери (невеликі мотоцикли) існує. Так наприклад, у Москві та Пітері вже активно діють кілька таких прокатних центрів, а їх власники не скаржаться на брак клієнтів. Саме тому, прокат скутерів найкраще організовувати в невеликих містечках чи обласних центрах.

Прокат скутерів дозволяє отримати прибуток до 25500 доларів щомісяця. Особливо ефективний прокат скутерів разом з прокатом картингів. Для організації цього бізнесу необхідні наступні співробітники: керівник проекту, менеджер по здачі обладнання в прокат і сервіс - інженер. Для того, щоб бути впевненим у збереженні скутерів, бажано приймати від клієнтів паспорт з московською пропискою.
Категорія: Автотранспорт | Переглядів: 2548 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (0)

Багато пасажирів, яким часто доводиться пересуватися на громадському автотранспорті, можливо вже чули про мото таксі. Велика кількість автотранспортних засобів на дорогах створює одну і ту ж проблему - пробки на дорогах.

Сотні й тисячі різних пробок на дорогах ускладнюють рух автотранспорту, не дають пасажирам швидко доїхати з одного пункту призначення в інший. Одним з варіантів виходу з цієї проблеми - це створення нової служби таксі - мото таксі! І дійсно, заробіток в таксі на мотоциклі є надзвичайно зручною різновидом автотранспортного засобу.

Для мото-таксі не існує заторів на дорогах і завдяки цьому, такий транспортний засіб може в найкоротший термін дістатися з одного пункту призначення в інший. Зрозуміло, мото таксі не є автомобілем і, тому, витрачає набагато менше бензину, що, забезпечує більш привабливі ціни.

Саме тому, використання мото-таксі буде набагато більш зручним способом пересування і для звичайних службовців, які поспішают ... Читати далі »
Категорія: Автотранспорт | Переглядів: 2168 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (0)

Прийшла в голову цікава ідея бізнесу на ювелірних прикрасах і біжутерії. Ювелірні прикраси - то традиційний бізнес, на якому дуже висока конкуренція, такі речі продаються на безлічі точок у кожному місті. Чим же моя ідея оригінальна? А вся справа в її незвичайності і нетрадиційності ніші.
Практично кожен ювелірний магазин пропонує абсолютно стандартний набір товарів. Щоб бізнес був успішним, потрібно чимось виділятися з сірого натовпу майже однакових товарних пропозицій, це чудово знає кожен маркетолог.

Так от, ідея бізнесу полягає у створенні специфічних товарних пропозицій для досить вузьких ринкових ніш. У людей є самі різні захоплення і інтереси, саме це може бути джерелом для ексклюзивності ідеї для бізнесу в цій сфері.

Маркетинг називає такі ринкові ніші терміном «вертикальні ринки», їх можна легко знайти, якщо пройтися по різним інтересам і хобі з допомогою методу мозкового штурму. Якщо є специфічні інтереси та хобі, ... Читати далі »
Категорія: Гроші та фінанси | Переглядів: 3111 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (0)

Прийшла в голову цікава ідея бізнесу: послуги з вимірювання рівня радіації. Ідея звучить трохи бредово, але ... Мені не раз самому хотілося б скористатися такою послугою, але не знайшов варіанту реалізації. Для вимірювання радіації використовується так званий лічильник Гейгера, але він не є поширеним товаром і знайти його вкрай складно, так мені років за 7 жодного разу не попався на очі такий прилад.
Вимірювання рівня радіації зобов'язана проводити спеціальна служба, але само собою вона не буде це робити по будь-якому Вашому дзвінку, їй на це потрібні більш серйозні підстави - офіційна заявка, лист від організації чи, пардон, хороший стусан під зад з боку керівництва міста або вищестоящого начальства . :)

Зрозуміло, що все що робиться з під палиці і без будь-якої зацікавленості, робиться з рук геть погано. Само собою, це можна зробити просто за гроші, але треба ще знати куди звертатися, ... Читати далі »
Категорія: Незвичайні ідеї | Переглядів: 2173 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (0)

Бізнес на детекторі брехні - відмінна ідея для малого бізнесу! Цей специфічний, новий бізнес може давати дуже непогану фінансову віддачу, причому не вимагає великих вкладень. Детектор брехні - чудова ідея для бізнесу, на ринку величезний попит і майже немає конкуренції!
Конкуренція в умовах ринку - річ дуже серйозна, у боротьбі з конкурентами все частіше використовується підкуп, а іноді і просто кримінал, а значить потрібно думати, як захищати від цього свій бізнес і забезпечити власну безпеку. Для забезпечення виживання бізнесу, дуже гарним виходом із сумнівною ситуації може бути перевірка персоналу на детекторі брехні. Страх втратити свій бізнес - дуже сильний мотивуючий чинник для будь-якого бізнесмена, а це дає можливість заробити на задоволенні його потреби в безпеці.
Маємо реальну ситуацію, коли в наявності великий попит і практично повна відсутність пропозиції такого ро ... Читати далі »
Категорія: Різні види бізнесу | Переглядів: 3052 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (0)

Блог як джерело доходу

Зараз стають все більш популярними блоги - онлайнові щоденники, які представляють собою сайти, що складаються зі статей автора, до яких кожен може написати свій коментар. ЗМІ все частіше використовують блоги в якості постачальника новин, а багато компаній все частіше роблять привабливі пропозиції авторам блогів по частині розміщення реклами на їх блозі.

Скільки можна заробити на блозі? 

На заході блогер може заробити на блозі набагато більше, ніж російськомовний блогер. Справа в тому, що вартість кліка на англомовній рекламі набагато вище, а в деяких тематиках вона становить кілька десятків доларів! Це як правило, реклама юридичних послуг, пропозиції щодо отримання кредиту або реклама автосалонів.

Трохи цифр:

Програміст з Канади Markus Frind, на створеному ним сайті знайомств PlentyOfFish.com заробляє 300000 $ на місяць. Це ... Читати далі »
Категорія: Заробіток в інтернеті | Переглядів: 2299 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (0)

Пластикові карти - це кредитні картки, різні дисконтні карти магазинів, клубні картки, посвідчення, перепустки та ін карти, які стають все більш популярними і міцно входять в наш побут. У цій статті виготовлення пластикових карт розглядається як цікава ідея бізнесу.

Пластикова картка - це шматок пластику, з заругленнимі кутами, розміром 86х54 мм, товщина карти 0,76 мм. Пластикові картки бувають різними за призначенням і зовнішньому вигляду, який визначається їхнім дизайном, але суттєвих відмінностей у них тим не менш ні.
Як роблять пластикові карти

Пластикові картки робляться так: спочатку за допомогою звичайного комп'ютера друкуються макети на спеціальному пластиці для струменевого друку товщиною 0,3 мм на струменевому принтері. Для друку пластикових карт можна використовув ... Читати далі »
Категорія: Гроші та фінанси | Переглядів: 3544 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (0)

Вам не приходила в голову ідея, як можна робити бізнес на виготовленні печаток? Тут як раз буде описана ця ідея бізнесу.

   Раніше я працював у великій, котра бурхливо розвивається фірмі, яка часто відкривала нові підприємства. Природно кожен робилася реєстрація підприємства, само собою сюди входило і виготовлення печаток. Юрист, який займався замовленням друку розповів мені, що замовити виготовлення печатки не проблема, але іноді доводиться чекати, так як клієнтів у того, хто їх робить досить багато. 
   Мені чомусь стало цікаво, а як взагалі відбувається це саме виготовлення печаток, по дорозі додому я подумав, що технічних складнощів з цим напевно не багато. Я вирішив взяти і поритися в інтернеті. 
Після недовгих пошуків, я знайшов потрібну мені інформацію. Існуюче на ринку обладнання досить нескладна, за св ... Читати далі »
Категорія: Видавнича діяльність та ЗМІ | Переглядів: 4547 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (13)

Практично ідеальний бізнес! Дуже низькі витрати на входження в бізнес, прибутковість просто непорівнянна з більшістю інших видів бізнесу, ціни на товар будуть сильно зростати і в ближній і у віддаленій перспективі.

    На написання цієї статті мене надихнула новина про те, що 4.12.2006г. російським мільярдером Рустамом Таріко, власником компанії "Російський стандарт" було придбано доменне ім'я для сайту Vodka.com. Сума угоди склала 3 мільйони доларів США. Доменне ім'я було приобре для просування на міжнародні ринки продукції компанії "Російський стандарт" класу "еліт". 
    До цього моменту угод на такі суми з російськомовними доменами або російськими словами в назвах не було зафіксовано. Це означає, що вітчизняний бізнес доріс до усвідомлення важливості добрих доменних імен. За кордоном цей процес йде вже давно, справа в тому, що маса англомовних ... Читати далі »
Категорія: Заробіток в інтернеті | Переглядів: 2055 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (0)

Бізнес-ідея з розведення папуг відвідала мене ще в дитинстві, коли я бачив, як цим займалася моя бабуся. Вона займалася цим «для душі», але я вже у свої 12 років зрозумів, що це чудова бізнес-ідея, яка може приносити серйозний дохід, якщо дивитися на неї не як на хобі, а як на оригінальний бізнес, з точки зору бізнесмена.

Бабуся не намагалася заробити на цьому грошей, тому її підхід до справи був, на мій погляд, багато в чому неправильним. Вона була людиною, вихованим на ідеях комунізму, заробляти гроші для неї було майже аморально. Тим не менш, цей підпільний на ті часи бізнес, час від часу приносив їй непоганий дохід.

Її маленький бізнес, складався з декількох клітин з приблизно двома-трьома десятками папуг. Само собою, як і всяка птиця, в комфортних умовах, папуги прагнуть до розмноження. Кожна пара приносила в середньому по 5-7 пташенят, які ставали повністю самостійними вже через 1-2 місяці від народження на світ. У ... Читати далі »

Категорія: Виробництво | Переглядів: 4134 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (0)

У великих містах останнім часом стали з'являтися торговельні автомати, що продають мобільний контент. По суті, це звичайний торговий автомат, тільки в якості товару у ньому не кава або сигарети, а мобільний контент. За оцінками фахівців, вендінговий бізнес - продаж контенту через торгові автомати - дуже перспективний, новий і вигідний бізнес.

Бізнес-ідея продавати через торговий автомат мобільний контент дуже перспективна нова ідея для бізнесу. Вендинговий бізнес в такій реалізації дозволяє створювати постійних клієнтів, тому що користувач може спокійно вибрати і придбати саме те, що йому сподобалося, а можливість вибору набагато ширше, ніж при купівлі за друкованій рекламі або після переглядів реклами і анонсів по радіо і ТБ.

Торговий автомат продає наступні види контенту:
Музика (у тому числі МР3);
Рінгтони;
Реалтони;
Картинки;
Текстові книги;
Аудіокниги;
Караоке;
Фільми; ... Читати далі »

Категорія: Мобільний зв'язок | Переглядів: 2586 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (0)

Не так давно мені зустрівся дуже незвичайний, для нашого міста новий бізнес - чищення подушок або по іншому - реставрація подушок. На перший погляд здасться, що ця бізнес-ідея - повна маячня, але якщо придивитися уважно, то варто задуматися. Попит на цю послугу дуже навіть непоганий, так я побачив цей новий бізнес випадково, прямо на ринку, та й то тільки тому, що там стояла значна черга, яка у нас на ринку стала майже екзотикою.

Спочатку я подумав, що відкрився невеликий новий магазинчик, і там йде якась розпродаж або рекламна акція, вирішив нахабно всіх розштовхати і заглянути, навіщо стоїть народ. Бізнес-ідея досить дивна, але проста - точка надає побутові послуги. Основна послуга - чистка подушок, реставрація подушок і перин, плюс супутні послуги - продаж готових наволочок, постільної та пошиття постільної білизни за індивідуальними замовленнями. 
Вони беруть і витрушують пух з подушки в сві ... Читати далі »

Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 2826 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (0)

Цифрове фото може бути хорошим джерелом доходу для тих, хто займається фотографією професійно або як аматор, але в статті піде мова не про роботу у фотосалоні або фотоцентрі. Мова піде про те, як використовувати цифрове фото, а точніше самі файли знімків для заробляння грошей і створити свій малий бізнес. Ця бізнес-ідея може бути використана для отримання додаткового заробітку або в якості основного джерела доходу.

У всіх, хто більш-менш регулярно використовує цифровий фотоапарат, з часом накопичується досить значна колекція фотографій. Чому б не почати свій малий бізнес, продаючи успішні знімки? Можливо Ви думаєте, що фото-бізнес і продаж фото це складно, та й нікому продати фотографії? Все набагато простіше, ніж Ви думаєте. Просто подивіться на свої знімки, як на звичайні файли комп'ютера і згадайте, що використовуючи інтернет, цифрове фото легко передавати по мережі. Досить згадати про магазини цифрових товарів, які продають електронні книги і музику, по ... Читати далі »

Категорія: Робота в інтернет | Переглядів: 4482 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (3)

Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Цікаве
[2011-01-24]
Три стартап-ідеї з доставки товарів з інтернет-магазинів
[2011-01-24]
Стартап-ідея: виробництво мила ручної роботи
[2013-10-04]
Как заработать $360.000 на веревочном парке?
[2011-01-23]
Жарка і упаковка насіння — огляд ринку і устаткування
[2011-01-23]
ВИРОБНИЦТВО ХЛІБА. ОРГАНІЗАЦІЯ ХЛІБОПЕКАРНІ
[2011-02-20]
Секрети успіху на старті: вчимося працювати з роздробом
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : небесні ластівки
[2011-01-23]
Секонд-хенд
[2011-01-22]
Бізнес-ідея - Детектор брехні
[2011-01-22]
Бізнес-ідея - розведення папуг
Соціальні закладки