Субота, 2024-04-20, 2:42 AMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог


Головна » 2011 » Січень » 23

Веб-дизайн

Якщо Ви читаєте ці рядки, значить по канонах нормальних підприємців з анекдоту, що живуть на два відсотки прибутку (купую за 100, продаю за 300 — от на ці 2% я і живу) ви уже ВЕБ-МАСТЕР (компьютерщик, интернетчик, хакер, програміст — для них же це все синоніми…) Отож, ці нормальні підприємці — уже Ваші замовники, на сайті, на пошук інформації в Інтернету, на обслуговування комп’ютерів і мереж, на настроювання Інтернет (для них це потрібно для того щоб у дружньому колі теж бути просунутим… Конкуренції, у зв’язку з доступом до Інтернету, вони Вам не складуть — інакше порозумнішають (точніше «пограмотеют») і «утратять 2% прибутку, на які живуть») Вибачите за сарказм, але я вважаю чим грамотніше — тим менше шансів бути процвітаючим підприємцем. Для статистики — з 1000 підприємців, що купили в нас устаткування близько 300 — процвітаючих, з них близько 5 — грамотні. Вони працюють з Інтернетом, по эл. пошті — і те таких я звичайно заношу в червону кн ... Читати далі »
Категорія: Заробіток в інтернеті | Переглядів: 2234 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (1)


Господарські магазини були поширені при соціалізмі, зараз чому те мода в багатьох регіонах пройшла і бізнес продиференціювали (розклали на різні спеціалізації — інструмент, побутова хімія, посуд, побутова техніка, городникам і т. д.). А як хочеться зайти в один магазин і помилуватися порожніми полицями і випадковими товарами різної спрямованості, серед яких іноді зустрічався рідкісний дефіцит — так і було в радянські часи…

Та різноманітність товару господарського призначення, яке зараз переважає на ринку дійсно в одному магазині не заховаєш — тому утворюються супер-гипер-маркеты або спеціалізовані магазини… Але є і виключення — невеликі магазини з продажу промтоварів, які в принципі організовані так само як продуктові магазини і нічого вигадувати нового зазвичай не потрібно — купуєш у виробників, у оптових торговців, на оптових базах інструмент, побутову хімію, електротовари, посуд і ін. дешевше, перепродуєш подорожче — на цьому бізнес і тримається і доб ... Читати далі »
Категорія: Торгівля оптова і роздрібна | Переглядів: 3227 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)


Стоматологічні кабінети частіше організовують стоматологи — випадковий збіг підприємницької жилки з медичною освітою стоматолога швидше за все сьогодні реалізується в приватному стоматологічному кабінеті. В Олександрії таких кабінетів — як перукарень, на кожному кроці…

Якщо для підняття шиномонтажних станцій потрібно розсипати цвяхи на дорогах, то здогадайтеся самі де цвяхи потрібно ховати, щоб відвідуваність стоматологів збільшилася? А може їм простіше об'єднатися з хіміками і створити зубну пасту, що провокує карієс і разьедающую зуби? Або безкоштовно роздавати всім шоколад — витрати на відвідини стоматолога після всіх цих солодощів все одно перевищать витрати… Все це до того, що стоматологів на душу населення за останні десять років збільшилося приблизно на порядок, невже на порядок зуби нашого населення почали більше хворіти?

Або це пов'язано із зручністю і якістю обслуговування. Але рот все одно треба відкривати і тримати відкритим в напрузі ... Читати далі »
Категорія: Медицина і здоров'я | Переглядів: 2281 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)


Вважається що стати провайдером послуг інтернет — це викинути купу грошей і надовго… Хоча можна стати посередником між крупним провайдером і клієнтами на послуги інтернет у себе в районі (багатоквартирному будинку) — для цього отримувати від провайдера оптом швидко і дешево по виділеному каналу або по радіо або по супутнику або ще якось і роздавати сусідам, використовуючи свій комп як проксі-сервер… Цим деякі «хакери» у нас в Олександрії і займаються.

На прикладі безлімітного радіоінтернету це може виглядати так:
Купується за 60 долларів/місяць «радіоінтернет у крупного провайдера». Лунає по мережі сусідам або за допомогою точки доступу по радіо по 0,25 грн/Мб. Якщо набрали 15 клієнтів і в середньому кожен нагулює в інете по 100 Мб/міс, то отримаєте 25грн×15=375 грн — біля 75 доларів. 15 доларів в місяць брудного прибутку — слабкий для малого бізнесу, швидше як хобі, чим бізнес…

Можливо прибуток принесе постійне обслуговування і апгрейд, а так ... Читати далі »
Категорія: Технічні новинки | Переглядів: 2338 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)


Спутниковое телевидение развивается как грибы после дождя — судя по антеннам на домах. Любой продвинутый пользователь интернет может скачать по поводу спутникового телевидения кучу материалов в инете и стать «хакером» в этой области.

Основне, що потрібно уміти установникові — настроювати антену на супутник. Найпростіше — це переносний телевізор зі супутниковим тюнером і знаючи приблизний напрям антени обертати (рухати) її до лову стійкого сигналу — так в Олександрії роблять установники супутникового телебачення.

Настройка антени і установка зазвичай коштує близько 10 доларів, стільки ж настройка каналів — хоча всьому можна навчитися самому, але часто клієнти хочуть тільки на кнопку натиснути і побачити все порно світу у всій красі… Тому кожному своє — хто антени встановлює і настроює, хто будувати і жити допомагає…
Категорія: Технічні новинки | Переглядів: 2074 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (1)


О ТАК, О ЄС!!! Ой який ТИ!!! Якраз мій розмір! Ти звір, у мене до цих пір коліна трусятся! Після тебе я нікого більше не хочу… Другий раз було так класно, я кілька разів кінчила… У мене не велике прохання (після всього що вище відбулося…) — ти можеш позичити мені… 25, 50, 100, 300 гривень (і інші варіанти) або з ранку шопінг по магазинах — це вже кваліфікація посильніша, особливо якщо у результаті ще і крутити чоловіком і «не давати» (сам сенс слова не давати важко зрозуміти, особливо на тлі вищезгаданих емоцій — хто кому дає і кому від цього приємніше!?).

В Олександрии проституток нема, але вищезгаданих романів можна знайти легко… Провінціалки тренуються перед виїздом у велике місто… (у провінції з подібною поведінкою швидко можна завоювати собі відповідну репутацію, а дівчати це сильно хвилює…).

У виробництві устаткування для малого і приватного бізнесу ми прагнемо дотримуватися гасла: простота — гарантія надійності, але куди ще простіше у бізне ... Читати далі »
Категорія: Різні види бізнесу | Переглядів: 3663 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Нерухомість — це круто! І грошей багато можна заробляти як з нуля, так і не з нуля… Причому не з нуля прогоріти легше чим з нуля — принаймні продаючи інформацію про оренду-продажі квартир багато не втратиш у разі невдачі, а якщо в період підйому цін на нерухомість купиш який-небудь участок-дом-квартиру в надії продати пізніше дорожче — то можна і прогоріти…

Так як ціни у нас зараз на нерухомість — КОСМОС! Не соїзмеріми з середніми отримуваними зарплатами, тому до цих пір загадка будь-якої країни СНД — звідки у людей гроші на квартири по мільйону доларів (в центрі Києва) і чому ці люди живуть не в Америці? Напевно там вони вже всі скуповували, залишилося на рідній Україні щось прикупити…
Категорія: Нерухомість і будівництво | Переглядів: 2454 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (1)

Для створення газети оголошень потрібні перш за все ці оголошення, точніше аудиторія, яка подаватиме оголошення в цю газету. У селі таку газету не створиш, в колгоспі теж, а в невеликим місті або на мікрорайон у великому місті — можна, і бізнес буде досить прибутковим.

Наприклад щотижнева газета оголошень в Олександрії існує перш за все на рекламі в цій газеті, що щонеділі приносить біля 250 доларів, а з продажів газети окупаються всі витрати на створення тиражу і розповсюдження… Якщо розвинути тему, то можна практично з нуля створити таких монстрів як «Авізо», «З рук в руки» і ін. популярних газет в країнах СНД і можливо за кордоном. Всі ці монстри починали з невеликих тиражів, а зараз випускаються мільйонами…

Категорія: Видавнича діяльність та ЗМІ | Переглядів: 1950 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Небагато комуникабельності і пішов по фірмах і магазинах шукати замовників на зовнішню рекламу — кожен десятий можливо отклікнітся, а може і кожен другий розкрутитися хоч би на розкладачку (виносний розкладний щит типу сходів драбини…).

Далі Вам дають передоплату, яка з головою вистачить на покупку різноколірної плівки, пластика і інших матеріалів для виготовлення біг-борда… Як це дадуть передоплату, які гарантії? А Ви предоставте фото виконаних робіт (при початку можливо не ваших, але в яких ви можливо брали участь, наприклад дивилися як встановлюють, а скажіть що самі все робили…) — тоді вже точно повірять, перевіряти процвітаючі рекламодавці не будуть, а не що досягають успіху нас не цікавлять…

Далі зашли в комп'ютерний клуб (або дістали доступ до комп'ютера-принтера у іншому місці) і створили дизайн свого майбутнього шедевра (беріть приклад з художника на кораблі у Остапа Бендера), потім всю цю біду відтворили в потрібних розмірах на пластиці за д ... Читати далі »
Категорія: Рекламні ідеї | Переглядів: 1908 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Вантажні перевезення на прикладі нашого грузоперевозчика МСС:
Іван, рік тому купив в кредит Газель, поставив газову установку і розрекламував послуги вантажоперевезень по 0,7 грн/км. Собівартість поїздок на газу — 0,2 грн/км, разом біля 10 центів прибули з кожного км.

У день в середньому можна отримати замовлень на 300 км (іноді більше, іноді менше) — разом 30 доларів в день, в місяць — до 900 у.о.

Зараз у Івана 2 Газелі, працює водій, збирається купити третю (за рік непогане зростання). Повністю обслуговує нашу компанію, плюс декілька інших якщо встигає…
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 2881 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Будівництво — вічна тема, народ будується з кожним роком все більше і більше. Це відчувається по збільшенню збуту на устаткування для виробництва шлакоблоків і стінних каменів — докладніше на сайті www.shlakoblok.com.

Половина тих, що виїжджають на заробітки з провінції людей пов'язані з будівництвом. Бізнес будівництва можна продиференціювати на багато состовляющих: будівництво будинків, приміщень, обробка і ремонт приміщень, євроремонт, комунікації, тротуарна плитка і подьездниє шляхи, покрівельні роботи і так далі.
Категорія: Нерухомість і будівництво | Переглядів: 1987 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (1)

Щоб зайнятися виготовленням тротуарної плитки з устаткування потрібно перш за все вібростіл. Так само потрібні форми гумові або пластикові (купуються у виробників, в Україні таких багато).
Технологія виробництва тротуарної плитки:

З дрібного відсіву і цементу М400, приблизно три до одного готуємо полужесткий розчин (трохи більше води, ніж при приготуванні стінних каменів), заливаємо у форми і кладемо їх на стіл (або спочатку кладемо — потім заливаємо), вібруємо до декількох хвилин, залишаємо сохнути декілька годин (залежно від використання пластифікаторів в розчині, без них сушка набагато довша), потім уручну вибиваємо плитку.

Краще не морочитися з різними пристосуваннями для вибивання плитки (распалубний стіл і ін.), а вибивати уручну — менше гемороя, більше продуктивність і рентабельність виробництва. При необхідності додаємо пігменти для плитки при приготуванні розчину.
Категорія: Нерухомість і будівництво | Переглядів: 2772 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (1)

Ремонт, модернізація, установка програмного забезпечення, настройка, навчання, установка інтернет… Тема засмоктує при її захопленні — комп'ютерники постійно на виїздах і на будинках, напевно як виїзні лікарі раніші, які лікували хворих вдома — так і «хакери», часто дивляться «хворого вірусами компf» вдома або в офісі клієнта…

Бізнес не вимагає ніяких вкладень і навіть устаткування (як у повій) — тільки досвід і уміння, і освіта не допоможе — після Вузів хакерів менше, ніж без Вузів…
Категорія: Бізнес з нуля | Переглядів: 1825 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Веб-майстрів хоч і багато, але якщо глибше копнути — професіоналів і що уміють розкручувати сайти — одиниці. Ну так це і добре — а то якщо кожен веб-майстер підніме своїм клієнтам рельовантность сайтів в пошукачах — то пробитися в першу десятку нам любителями за якими нібудь словами типу устаткування для малого бізнесу буде дуже складно…

Знову бізнес з нуля, що не вимагає ніяких капіталовкладень, не рахуючи комп’ютера — який за бажання можна і в оренду-кредит узяти або на пні-200 за 100 баксів купити для початку…
Категорія: Заробіток в інтернеті | Переглядів: 1515 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Займатися сільським господарством сьогодні прибутково — підйоми від вкладених засобів в урожай можуть бути від 300 відсотків і вище!

Узяти землю в оренду в Україні легко — тисячі гектар землі «не знають кому здати в оренду». Знайти кадрів (агроном, керівник технікою) важче, але теж можна… Далі засіваємо, обробляємо, збираємо урожай, продаємо хоч з полів — і прибуток в хороші роки доходить до 1500 відсотків!

А можна і прогоріти при різних засухах, морозах і інших капризах погоди. Для початку бізнесу потрібно ну хоч би тисяч 50 баксів — це для обробки до 100 га землі…
Категорія: Сільське господарство | Переглядів: 4936 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (2)

Упакована обсмажене насіння поширена в Туреччині, в 2000 році в кожному продуктовому магазині був величезний вибір різного насіння — солоного, простого, смугастого, маленького і великого… Більшість серед цього вибору — нелущене насіння, чистго ядра у продажу мало, оскільки попиту на нього теж мало.

У той час мало хто займався подібною продукцією в країнах СНД, вважаючи що конкурувати з вуличними торговцями на розважування марно… Але поступово і у нас заповнюється ринок упакованого насіння — зараз так само практично в кожному продуктовому магазині можна знайти смажене упаковане насіння соняшнику. Вибір не такий великий як в Туреччині, але зараза лущення зубами і язиком насіння — і в Африці залишається заразою… І так до мозолів на язиці…

Вуличні торговці на розважування теж залишилися — так вони і в Туреччині теж є або в тих же магазинах жаренне насіння ще продають і на розважування (до речі ідея і для СНД — тут в магазинах чому те гігієнічніше рахують ... Читати далі »
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 2863 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Секонд-хенд — це для любителів сюрпризів і скажених підйомів (іноді на випадково знайденій дрібниці в пресованому пакунку можна підняти до 1000 відсотків!!!).

В той же час бізнес не з престижних — якщо є хвороба клаустрофобія, то як називається боязнь чужих б/у речей? І останні, так званих хворих тільки своїм і новим я частіше зустрічав (сам такий), чим клаустрофобов, німфоманов, клептоманів і тим більше зоофілов або некрофілій (тільки в порно — у житті не бачив…, а може і хтось щось приховує…).
Категорія: Торгівля оптова і роздрібна | Переглядів: 2799 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (1)

Вирощуванням птахів, собак, кішок практично займаються в кожному місті. Але професійно цим займаються одиниці. В основному суміщають приємне з корисним — тримають свій породистий собаку або кішку, спарюють його з подібним породистим іншому, отримують щенят (котенят…) і продають.

З одного боку улюблений вихованець будинку, який ще і грошей іноді приносить. У моєї знайомої ротвейлер, 10-12 щенят в році, щеня — від 100 доларів — ось і весь бізнес…
Категорія: Домашні тварини | Переглядів: 2803 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Пінопласт полістиролу — це той пінопласт, який ми звикли бачити при розпаковуванні різної побутової техніки… Або як будівельний теплоізоляційний матеріал. Зараз модно покривати пінопластом стіни будинків — згодом це окупається за рахунок менших витрат на обігрів приміщень.

Технологія приготування пінопласту полістиролу проста — сировина (полістирол суспензійний спінюється) рівномірно «обробляється пором», за рахунок чого воно збільшується в об’ємі в 30-50 разів і ми отримуємо кульки пінопласту, які зазвичай бачили при дробленні пакувального пінопласту…

Згодом ці кульки «спекаються» у спеціальній пресс- або блок-форме під впливом пари. Далі пінопласт режется на листи нагрітими ніхромовимі нитками або «на фігури для упаковки» — устаткування для останнього набагато складніше…

Виходить сировина в об’ємі в десятки разів менше готового пінопласту — це позначає регіональний конкурентноспособноє розвиток міні-ліній по виробництву пінопласту.
Категорія: Виробництво | Переглядів: 3047 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Пінопласт карбаміду рідко зустрічається в будівельних магазинах оскільки зазвичай його заливають між будівельними матеріалами (цеглиною, бетоном і так далі) для теплоізоляції приміщень.

У відмінності від пінопласту полістиролу, пеноїзол — крихкіший матеріал, негорючий і може обсипатися при транспортуванні. Тобто те що він негорючий — це добре, то що крихкіший — це основний недолік.

Собівартість виробництва і устаткування для виготовлення пінопласту карбаміду на порядок дешевша, ніж витрати при виробництві пінопласту полістиролу. Проводити пеноїзол рентабельніше, але є проблеми зі збутом — якщо пінопласт полістиролу вже отримав визнання як ефективний теплоізоляційний матеріал, то пеноїзол ще не так поширений — у нас наприклад більше місяця тому ніхто не бачив як він виглядає (і не знали про існування пеноїзола…).

Зараз ми проводимо і продаємо більш за 10-ку установок по виробництву пеноїзола в місяць, утеплили дах, щілини — в принципі матеріал ц ... Читати далі »
Категорія: Виробництво | Переглядів: 2523 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (1)

Непоганий бізнес на «санках» можна організувати в сніжних регіонах. Навіть у далеко не сніжній Україні в звичайну зиму у нас купують по 20 санок в тиждень в 100 тис. містечку.

Для виготовлення одних саней потрібний куточок 20×20×2 ст3 5,2 метра, дошка 650×30×10 — 5 шт., мотузок, фарба і звичайно, інструмент для виготовлення — зварювальний напівавтомат, слюсарний і фарбувальний інструмент.

Потрібні робочі (або замовлення у відповідних майстрів):
заготовщик по металу на верстатах ріже по 250 комплектів для санок в день
хороший зварювач робить за зміну 10 санок
маляр за допомогою пульовізатора фарбує по 50 шт.
столяр підготує дощок на 100 санок за зміну
слюсар збирає за зміну по 20-30 шт.

Собівартість санок при таких об’ємах виготовлення (10 санок в день з одним зварювачем) складає біля 12-13 грн. Роздрібна ціна, що рекомендується — 30-35 грн. (1$=5,1 грн).

За наявності 5 торгових крапок в людних місцях за 1,5-2 місяця (термі ... Читати далі »
Категорія: Виробництво | Переглядів: 2778 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Що буде потрібно для створення рекламного агентства?

Для створення рекламного агентства спершу нам буде потрібно… телефон…, може факс. Бажано щоб вистачило на пару сотень дзвінків по країні і паперу на факсі щоб рахунки приймати… Так може виглядати початок великого рекламного бізнесу з мінімальними вкладеннями!

Що потрібне в першу чергу для бізнесу?

Що потрібне в першу чергу для бізнесу? Замовники на рекламу, що ж ще… Оптом беремо рекламу в газетах оголошень і перепродуємо не оптовим замовникам — все як і скрізь, купуємо оптом, продаємо уроздріб…

На прикладі:
Дзвонимо в будь-яку організацію, що продаючу проводить щось (типу нас — www.msd.in.ua), говоримо що ми (я директор, менеджер і так далі) крупного рекламного агентства з великими зв'язками по країні і зарубежом (тут фантазію можна підключити і наговорити що завгодно… можна просто факс скинути з пропозицією…), що за невелику ціну Ви можете забезпечити безперервний пот ... Читати далі »
Категорія: Рекламні ідеї | Переглядів: 2586 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Масаж руками

Сьогодні масаж можна робити як руками, так і за допомогою масажних ліжок. Останнє більш прибутково і рентабельно.
Техніка масажу руками така, що уручну ви навряд чи зможете обслужити більше трьох партнерів в день, хіба що якщо не фанат цієї справи і сил немерено, кожен заплатить біля 10 доларів — разом біля 30 доларів в день і практично повна віддача сил і енергії, та і мережа (масштабувати) ручний масажний бізнес складніше.

Масажні ліжка

Ліжко масажна коштує біля 3000 доларів, сеанс масажу спини в Олександрії за 20 хв. коштує 4 доллари, у годину два клієнти, в день в кращому разі 20 х 4 = 80 доларів мінус 10 доларів на всі витрати оренди, разом 70 доларів в день в кращому разі і хай ті ж 30 — у гіршому і ніяких витрат ручної енегрії і великий плюс, що можна масштабувати бізнес (створювати мережу, легко організовувати масажні салони в різних місцях).

Разом ліжко окупається за 45-100 днів, бізнесом займатися краще ... Читати далі »
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 3177 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (1)

Обмін валют. Валютники

Приватним обміном валют (або т. н. валютники) у Україні сьогодні займаються практично в кожному провінційному місті.

У великих містах із-за розповсюдження різного роду кидалова і заборон цей вид бізнесу не стабільний. У провінції легше — все один одного в підприємницькому середовищі знають і кидалово не поширене, тому валютники постійно торгують валютою або купують її в основному на ринках і в інших популярних міських місцях. У провінції і з властями легко домовитися.

Для заняття цим бізнесом потрібно як мінімум тисяч 5 доларів. Якщо маржа 5 коп (1 цент), то можна заробити при 5000 доларовому обороті в день до 50 доларів, але на практиці і маржа зазвичай менше і обороти не стабільні — то обороти можуть бути значно більше, а зазвичай менше… Тому в Олександрії наприклад валютники заробляють не тільки обміном, але і кредитами, внесками під заставу і без застави в різні види бізнесу, в квартири, машини і т. д ... Читати далі »
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 2098 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Організувати збір упаковки пінопласту (пінополістиролу) можна на різних оптових базах і магазинах по побутовій техніці, супермаркетах і так далі. Я думаю декілька кубів в день упаковки можна назбирати — адже утилізація цієї упаковки сьогодні велика проблема для цих же магазинів, тому дозвіл на збір безкоштовної упаковки отримати буде не важко.

Допустимо в день можна «назбирати» і доставити на базу по переробці 10 кубів пінополістиролу (пінопласту), із збором і доставкою все обійдеться в 300—600 грн. (це можливі витрати на збір і транспортування). На базі, тобто місці переробки (ангар, великий гараж, двір приватного будинку, виробниче приміщення від 40 м²) упаковка переробляється на спеціальних дробарках і у вигляді крихти продається виробникам пінобетону (тобто полістіролбетонщикам) — тому доцільніше ставити переробку упаковки поряд з виробниками пінобетону.

В середньому крихта продається від 160 грн/куб, тобто 1600 грн. за 10 кубів. Або з 10 кубів пе ... Читати далі »
Категорія: Домашній бізнес | Переглядів: 3298 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (2)

Із зникненням з полиць магазинів багатьох імпортних товарів російські підприємці відкривають хороші перспективи для з виробництва в Росії. З вересня минулого року йде потік запитів на устаткування для виробництва ряду продуктів, попит на яких завжди був стабільний і в умовах вимивання імпортної продукції гарантований. У справжній статті розглядається перевага кондитерська продукція, тому відзначимо перш за все виробництво цукрової печива (об'єм вітчизняного виробництва в порівнянні з доперестроєчним періодом впала на 30%), карамелі (велику частку російського ринку займає карамель, що поставляється з Польщі), коржів (медових, віденських). випічки тривалого зберігання і так далі Дефіцит цієї продукції сьогодні гостро відчувається в роздрібній торгівлі, і багато виробничих і торгових компаній розглядають варіанти її виробництва як найближчі інвестиційні проекти. Явну перевагу мають оптові компанії, які купують сировину по низьких цінах. Оскільки ціни на поча ... Читати далі »

Категорія: Виробництво | Переглядів: 3786 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Який продукт Ви їсте щодня? Правильно, хліб. А ніколи не замислювалися, що хлібопечення - це вигідна і стабільна справа? Адже рентабельність такого бізнесу може досягати до 50-60 відсотків, а термін окупності від 2-х місяців до 1 року.

  Отже, що нам потрібно для відкриття невеликої пекарні? Перш за все, устаткування. Головний його показник - це продуктивність хліба (зазвичай вимірюється в кілограмах за восьмигодинну зміну). Ціна оптимального устаткування від 70 тисяч рублів і вище. Якщо засоби не дозволяють - можна купити б/у - перегорніть газету з безкоштовними оголошеннями.

   Далі потрібне місце, яке краще всього орендувати. Не рекомендується розміщувати пекарні в підвальних і напівпідвальних приміщеннях. Вимоги до ремонту строгі - водонепроникна підлога, стіни, фанеровані світлою плиткою, побілені потовчи. Також необхідна каналізація, гаряча і холодна вода, вентиляція. Обов'язково по ... Читати далі »

Категорія: Виробництво | Переглядів: 6148 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (2)

У великих містах спостерігається потреба в організації приватних дитячих садів. Навіть у нас в місті Кирове (з населенням - 500 тис. чіл.) є подібні заклади.
  Причина такої потреби проста - ні з ким залишити дітей із-за надмірної зайнятості батьків, а в муніципальні заклади дитини відводити не хочеться .  Згідно вікової психології в період раннього і дошкільного дитинства (від 1 року до 6 років) дитина розвивається як особа, включається в соціальну групу. Тому освіта, звички, які сформіровиваются в цьому віці, дуже сильно впливають на подальший розвиток дитини.

  От чому важливо створити такий дитячий сад, в якому будуть чуйні доброзичливі педагоги, які дадуть Вашій дитині хорошу дошкільну освіту і відмінний догляд за ним.

  Перш ніж організувати приватний дитячий сад, Вам ... Читати далі »

Категорія: Освіта та наука | Переглядів: 3277 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (1)

Часом ідеї домашнього бізнесу, та і просто навіть ідеї чим зайнятися знаходяться так близько від нас, що ми не можемо їх відмітити. Ось тут вони, поряд - тільки вийди на вулицю і уважно озирнися по сторонах. Але ми їх не бачимо. Або, допустимий, користуємося яким-небудь товаром періодично, або навіть щодня, а в голову не приходить, що це могло б в якому-небудь вигляді стати прибутковою справою особисто для нас. Про що йде мова? 

Зараз поясню. У мене є друг, називає він себе "мисливцем за ідеями". Про таких зазвичай говорять "цей хлопець - не промах", або "головата людина, гроші ні з чого уміє робити". Так от. Виходить "мисливець" на вулицю, займається своїми справами, чи зустрічається з кимось або ще чимось зайнятий, але де б не знаходився - скрізь дивиться абсолютно на все уважно і, головне з прицілом. Наприклад, побачить картини - думає: "А як я можу робити на них гроші". Або новий сорт хліба попадеться на очі, "мисливець" тут як тут: "Пекарню, чи що, організуват ... Читати далі »

Категорія: Їжа та ресторани | Переглядів: 11393 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (6)

Задумайтеся, що вибере людина - попити брудну воду або потерпіти і напитися чистої? З'їсти "Доширак", напханий консервантами чи приготувати вечерю з екологічно чистих продуктів? Що виберете Ви? Відповідь очевидна! А як бути з повітрям? Хіба може людина "потерпіти" і не подихати там де брудне повітря?
На вище описаних потребах людини (їжа, питво), бізнес вже будується і ринок вже "забитий" більш великими і зубастими конкурентами! А ось те, з чим Вам пропоную ознайомитися я - АНАЛОГІВ на ринку Росії НЕ МАЄ!

Очищення Повітря за допомогою інноваційних, без фільтрових систем екологічної безпеки! Це бізнес набирає обертів! Стати першими у своєму регіоні і забезпечте своє безбідне майбутнє!

А перед тим, як Ви розпочнете ознайомленню уявіть, скільки людей, готові будуть заплатити Вам грошей за те, щоб дихати чистим, цілюще повітря - на роботі, вдома, в автомобілях (особливо стоячи в пробках)? Повітрям подібно д ... Читати далі »
Категорія: Бізнес з нуля | Переглядів: 6189 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (22)

З постійним збільшенням кількості автомобілів на наших дорогах постійно розвивається вся сфера обслуговування цієї галузі, збільшується кількість автосалонів, станцій технічного обслуговування , Автомийок і іншого. І нехай ці ідеї вже давно реалізовані досить різноманітно, тим не менш, завжди є можливість організувати оригінальний бізнес у цих сферах.

Так, незважаючи на велику кількість відкрилися автомийок, різноманітність концепцій завжди залишає можливість для ділових людей. Для того, щоб перерахувати всі можливі варіанти ведення бізнесу по догляду за автомобілями мало буде чистого аркуша знадобляться російські диктофони та все ж основних напрямків не так і багато. Це тунельні і портальні автоматичні мийки, комплекси самообслуговування і класичні бокси ручного миття, прижилися лише на території країн Східної Європи. Для початківця в цій галузі бізнесмена дуже важливо правильно оцінити наявні ресурси, щоб не відбул ... Читати далі »
Категорія: Автотранспорт | Переглядів: 3055 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Тонування автомобільного скла має своїх недругів і шанувальників. Позитивним аспектом є зручність і комфорт, а негативним непомірні штрафи. Знімна тонування своїми руками зроблена може вбити одночасно двох зайців: і досягти певного затишку в салоні автомобіля і не платити штрафи.

Робиться знімна тонування своїми руками дуже легко, потрібно придбати лише необхідний матеріал. Поліефір - спеціальна плівка для тонування автомобіля, придбати її можна в будь-якому рекламному агентстві вашого міста. Вона прозора і має різну товщину.

Технологія тонування легка і доступна кожному автовласнику. Перш за все, потрібно вирізати шаблони стекол, і по шаблонах вирізаємо поліефірну плівку. Потім Тонуємо вирізані частини цієї тоніровочной плівкою, скріплюючи обидві плівки двостороннім скотчем. Якщо немає часу, то вирізані частини фарбуються балонної «швидкої тонуванням». Поліефір одягається і знімається з скла за секунди. < ... Читати далі »
Категорія: Автотранспорт | Переглядів: 3041 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Що робити зі старими велосипедами - провести ремонт велосипедів або краще обміняти їх? Цим питанням задавалися не тільки в Росії, але і в країнах Заходу. Компаній, які проводять ремонт і обслуговування велосипеда у світі достатньо.

Однак американці пішли по іншому шляху і розробили спеціальну програму для велосипедистів «Cash for Clunkers». Учасники цієї програми можуть обміняти свій старий велосипед або велотехніки на новий, а також отримати членство в клубі «Zipcar». Після того, як власники велосипедів або велотехніки передають «American Lung Association» свою техніку, вони отримують 10 відсоткову знижку на придбання обраного нового велосипеда, а також знижку в 50 доларів на членство в «Zipcar». 
Крім цього, клієнтам надається кредит в 150 доларів на те, щоб орендувати автомобіль. У той же самий час компанія «Commynity Cycling Center» проводить ремонт велосипедів, які ремонтуються і знову продаються. Таким чином, ремонт і обс ... Читати далі »
Категорія: Автотранспорт | Переглядів: 2214 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Цікаве
[2011-01-24]
Як я заробив з нуля 11600 $ за один літній місяць
[2011-01-23]
Виробництво пінопласту карбаміду пеноїзола юніпора
[2011-01-23]
ВИРОБНИЦТВО ХЛІБА. ОРГАНІЗАЦІЯ ХЛІБОПЕКАРНІ
[2011-01-23]
Високодоходний Кулінарний Бізнес
[2011-01-30]
Бізнес-ідея: заробляємо на бджільництві
[2011-01-23]
Секонд-хенд
[2011-01-23]
Ремонт велосипедів або обмін старої велотехніки.
[2015-11-18]
Шиншилова ферма
[2011-01-22]
Бізнес-ідея - Продаж фото, ідея для малого бізнесу
[2011-01-24]
Збагачення гірниче і матеріальне: бізнес-стратегія на базі університетської геології
Соціальні закладки