Четвер, 2024-03-28, 11:57 AMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог


Головна » 2011 » Січень » 24
В інтернеті з'являється все більше ресурсів, що дозволяють використовувати "колективний розум". Так званий краудсорсінг (crowd - натовп, source - джерело) користується все більшою популярністю.

Задумавши створити свій бізнес, сімейний дозвіллєвої клуб «Всі будинки», випускник РДГУ Михайло Бланк розумів, що ресурсів у нього мало: на фокус-групи не вистачить точно. Тому він вирішив звернутися до колективного розуму. Розмістивши у своєму ЖЖ кілька варіантів логотипів для клубу, Михайло попросив професіоналів оцінити їх. У підсумку читачі блогу розробили йому логотип безкоштовно.

Так званий краудсорсінг (crowd - натовп, source - джерело) користується все більшою популярністю в інтернеті. Про це свідчить поява численних ресурсів з обміну ідеями, проектів, що публікують кейси компаній з означеної в них проблемою і генеруючих потік користувачів, які пропонують свої рішення за помір ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 2116 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (0)

На будівництво клініки пластичної хірургії в Україні знадобиться $ 1-2 млн. За умови оренди площі біля госмедучрежденій для започаткування бізнесу достатньо в 3-4 рази менше коштів, які реально повернути буквально за рік-два 

Звичайно, нашим співвітчизникам ще далеко до громадян більш розвинених країн, давно сприймають пластичні операції на рівні буденної походу до стоматолога. Однак певна позитивна динаміка в цьому відношенні останнім часом все-таки спостерігається. В Україні попит на послуги клінік «краси» щороку зростає на 20%. У нашій країні налічується 800-900 пластичних хірургів, що виконують щорічно близько 10-12 тис. операцій, вартість яких на 30% нижче, ніж за кордоном. Річний грошовий обсяг даного ринку знаходиться на рівні $ 20 млн.
Самі з вухами

Жінки бальзаківського віку (від 30 до 40 років) поки залишаються постійними клієнтам ... Читати далі »
Категорія: Медицина і здоров'я | Переглядів: 3995 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (3)

Погіршення економічної обстановки і, як наслідок, зниження платоспроможності населення, змусила наших заповзятливих співвітчизників придумати цікаву схему - прокатний бізнес на кредитних авто.

Цікаво, що за дуже обмежених початкових інвестиціях і мінімальних витрат на «розкрутку», реалізація цієї бізнес-ідеї дозволяє заробити не лише організаторам подібних підприємств, але і власникам машин, позичальникам, які придбали їх у кредит, але відчувають труднощі з їх виплатою.


Суть ідеї полягає у створенні мережі компаній, що спеціалізуються на здачі авто в оренду. Відзначимо, що за останні півтора року загальна кількість машин, що здаються в оренду, скоротилося на 12-15%, що пов'язано, головним чином з небажанням компаній витрачати додаткові кошти на підтримку і розширення парків в умовах зниження платоспроможного попиту населення.

Тим часом, попит на оренду автомашин з ... Читати далі »
Категорія: Різні види бізнесу | Переглядів: 2728 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (0)

Якщо у вас є $ 60 тис. і ви вирішили заробляти на здачі квартири в оренду, виникає питання: де її вигідніше купити і здати і чи варто цей прибуток необхідних для її отримання витрат? Проаналізуємо ситуацію в декількох містах.
До Києва традиційно з'їжджаються на роботу мешканці з регіонів і студенти. Відповідно, попит на винаймання житла високий. У Харкові орендують квартири в основному студенти (в місті понад 40 вищих навчальних закладів). Дніпропетровськ - третє за чисельністю місто в Україні після Києва та Харкова, один з найбільших промислових центрів країни. До того ж тут зосереджено близько 20 вузів.

Потрібно відзначити, що якщо раніше роботодавці з міст-мільйонників практикували перекуповувати столичних менеджерів, то в кризу вони вважають за краще обходитися власними кадрами. Тому заробіток орендодавцям забезпечують студенти, відрядні та місцеві молоді сім'ї.

Вибір наймачів у рантьє Одеси ширше - крім студентів (у місті п ... Читати далі »
Категорія: Інвестиції | Переглядів: 3901 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (3)

Професор Федотов з Сибіру побудував високоприбутковий бізнес, який спирається на університетські ресурси. Удосконалюючи та впроваджуючи технології збагачення гірських порід він успішно збагачує не тільки мінерали, але і себе зі своїми підлеглими.

Сірий будинок, затиснуте між корпусами Іркутського державного технічного університету, не відразу впадає в очі. Охоронець університетського технопарку про компанію «Технології збагачення мінеральної сировини» (Томсен), річна виручка якої становить $ 8 мільйонів, ніколи не чув. Зате засновника і співвласника компанії, університетського професора Костянтина Федотова він знає відмінно: «На кафедрі його шукайте». 


Професор Федотов, що віддає перевагу костюму джинси, цілими днями курсує між кафедрою і робочим кабінетом. Компанія спеціалізується на наукових розробках в області збагачення корисних копалин. Як і на кафедрі, в офісі Томс чимало студенті ... Читати далі »
Категорія: Технічні новинки | Переглядів: 1883 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (0)

 Хочете організувати власну міні-олійницю? Тоді постарайтеся отримати статус "сільгосптоваровиробника", що дозволить вам користуватися значними пільгами під час сплати податків. 

Для виробництва можна використовувати як власноруч вирощене насіння, так і куплені на ринку. Не варто нехтувати і переробкою «чужого» сировини, що дозволить обзавестися потрібними знайомствами і зв'язками.

Варто мати на увазі, що ваші доходи будуть напряму залежати від стабільності ринку, а надання послуг іншим підприємцям забезпечать роботою навіть у найважчі часи.

Юридична сторона бізнесу

Напівкустарне підприємство не потребує будь-яких спеціальних дозволів, адже доходи не стануть багатомільйонними.
Основними вимогами, які припускають обов'язково виконання, стануть правила санітарно-епідеміологічної станції, фахівці якої головним ... Читати далі »
Категорія: Домашній бізнес | Переглядів: 11243 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (1)

Інтернет-магазинів стає все більше - обсяги електронної комерції в найближчі два роки зростуть на 25%. Розвиток ринку стримує тільки відсутність дешевої доставки. Якість та ціни пошти влаштовують не всіх.

Якщо є гроші, можна закупити вантажівки і створити власну службу доставки. Можна субсидувати доставку, як роблять великі гравці начебто Ozon. А можна віддати кур'єрську доставку на аутсорсинг, як робить більшість невеликих інтернет-магазинів. При будь-якому з варіантів доставка з'їдає в середньому до 10% прибутку інтернет-магазинів. Не дивно, що в столиці Росії і в столиці Уралу з'являються стартапи, які намагаються вирішити цю проблему. Ось свіжі приклади.

Термінал самообслуговування

Інвесткомпанія Svarog Capital каталізувала проект PickPoint зі створення мережі постаматов - аналогів камери зберігання з терміналом оплати, де ... Читати далі »
Категорія: Інвестиції | Переглядів: 2661 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (2)

    Якщо ще пару років тому до натурального милу тільки придивлялися, то зараз у його виробників уже є постійні клієнти, і число їх весь час зростає. Такі настрої українських споживачів цілком в руслі світового тренду - в Європі і США використовувати натуральну косметику так само модно, як і є органічні продукти і не користуватися поліетиленовими пакетами.


   На рослинній милі зробили собі світове ім'я британський Lush, латвійський Stenders, американський Leonor Greyl і багато інших. Аналогічних великих брендів серед вітчизняних миловарів поки немає. За оцінками співрозмовників Фокуса, мило з додаваннями ефірних і рослинних олій пропонують з десяток компаній, обладнали відповідну виробництво, і з півсотні умільців, які виготовляють продукцію фактично в домашніх умовах. 
Щоб виділятися на цьому різношерстому ринку і відрізняти ... Читати далі »

Категорія: Домашній бізнес | Переглядів: 8249 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (4)



Щоб виключити дилетантизм і не зробити фатальних помилок, ще на стадії підбору приміщення вам належить отримати професійні консультації про стан справ на ринку, в тому числі і в географічному аспекті - в мікрорайонах вашого міста.




На цій стадії вам НЕ потрібні поради фахівців, якщо: 
У вас є допуск до закритих відомостями про план забудови обраного вами району і можливість зарезервувати приміщення під салон у самому комерційно перспективному місці;
Ви точно знаєте, ... Читати далі »
Категорія: Мобільний зв'язок | Переглядів: 4444 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (0)

З Нового року може стати перспективним бізнесом "приватний ЖЕК". Сьогодні поки що відкривати таку фірму, кажуть гравці ринку, досить ризиковано. В Україні діють різні тарифи для фізичних і юридичних осіб. З фізичної особи за кубометр води або газу беруть менше, ніж з юридичної. Водо-, тепло-, газопостачальні підприємства укладають угоди з приватними ЖЕКами як з юридичними особами, а мешканці оплачують комунальні послуги як фізичні. У результаті підприємство повинно віддати постачальникам суму більшу, ніж воно збирає зі своїх клієнтів.




Для прикладу візьмемо Київ. Припустимо, за житлово-комунальні послуги мешканці розрахувалися на 100% і сплатили 1000 гривень на місяць. Спочатку гроші підуть в розрахун ... Читати далі »
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 3974 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (0)

Аномально тепла осінь змусила власників гірськолижних курортів замислитися над тим, що буде взимку. Побоювання, що через відсутність снігу зірветься «високий сезон» любителів сноубордів і гірських лиж, призвели до підвищення інтересу до систем засніження.

Втім, попит на штучний сніг досить високий і влітку. Для організації бізнесу з виробництва сурогатного снігу в першу чергу необхідно визначитися зі специфікою діяльності. Сконцентруватися або на гірськолижних трасах, ... Читати далі »
Категорія: Туризм та відпочинок | Переглядів: 2881 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (0)

Спеціалізовані чайні магазини користуються хоч і не величезним, але   істотним і, головне, стійким попитом у певних груп населення. Причому   перед великими святами попит на красиво оформлені дорогі чаї   подесятеряє. Все це при умілих діях стартаперів дає високу   рентабельність - та й чимале душевне задоволення від занять з   "інтелллігентскім" товаром і його покупцями.




1. Юридичне оформлення

Якщо ви твердо мають намір створювати будь-який бізнес, то перше що вам потрібно зробити - це зареєструвати фірму. Для цього рекомендуємо звернутися до юридичної компанії, так як. це позбавить вас від необхідності ходити по інстанціях і стоят ... Читати далі »
Категорія: Торгівля оптова і роздрібна | Переглядів: 4271 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (0)

Вітаю всіх!

Хочу поділитися своїм досвідом створення успішного і дуже перспективного бізнесу, родзинка якого - новизна, незвичність, видовищність і повна відсутність конкурентів.
З чого все почалося

Так от, минулого літа я гостював у друзів в Підмосков'ї. Купатися ми ходили на пляж найближчого пансіонату. Там-то я вперше і побачив ці потрясний штуковини: ІнтерСфера , Тренажер і Скутер (докладний опис цих виробів дивися в меню зліва), які надалі виявилися для мене куркою, що несе золоті яйця. Їх там в прокат відпочиваючим здавали. Коли перший раз бачиш, як на них народ катається, видовище, скажу я вам реально прикольне. Развлекуха просто класна опинилася.

Сам я живу на Україну, у Феодосії, тому у нас самий прибутковий бізнес, як в будь-якому курортному місті - це водні та пляжні розваги. Різноманітність, звичайно, тут досить велика, але таких прикольних машинок в Криму точно не було ні в кого! Я тут же прикинув що до чого, почухав ріпу, о ... Читати далі »
Категорія: Розваги та ігри | Переглядів: 9286 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Цікаве
[2011-01-22]
Ідея бізнесу на блозі.
[2011-01-30]
Бізнес-ідея: відкриваємо мобільний салон краси
[2011-01-22]
Бізнес на вимірюванні радіації
[2011-01-23]
Рекламне агентство
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : а чи був ключик?
[2011-01-24]
Клініка "пластики": стартап з швидкою окупністю і величезним доходом згодом
[2011-01-23]
Збір упаковки з пінополістиролу (пінопласту), дроблення і продаж
[2011-02-08]
Ідея для стартапа: йдемо в автопром
[2011-01-23]
Вантажні перевезення
[2011-06-14]
Покупон
Соціальні закладки