Субота, 2024-04-20, 2:22 AMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог


Головна » Автотранспорт

Перед заповзятливими бізнесменами співпрацю з представниками сфери автопрому відкриває широкі перспективи. Як показує практика, можливості для заробітку на цьому ринку є на кожному етапі життєвого циклу «залізного коня» - починаючи від розробки дизайну і закінчуючи утилізацією.

Автомобільна промисловість традиційно вважається вотчиною гігантських транснаціональних корпорацій, у яких рахунок йде на мільярди. Але поруч з ними і для представників малого та середнього бізнесу відкривається чимало можливостей заробити. Тривалий життєвий шлях автомобіля - від народження задуму і складання на конвеєрі до утилізації та переробки - вимагає різноманітних і численних робіт - як великомасштабних, так і дрібних. Особливо в Україну, де засіб пересування має не тільки першу, але і другу, третю і т.д. життя. У нашій країні з автомобіля намагаються видавити максимум користі не тільки до, ... Читати далі »

Категорія: Автотранспорт | Переглядів: 3454 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-02-08 | Коментарі (0)

З постійним збільшенням кількості автомобілів на наших дорогах постійно розвивається вся сфера обслуговування цієї галузі, збільшується кількість автосалонів, станцій технічного обслуговування , Автомийок і іншого. І нехай ці ідеї вже давно реалізовані досить різноманітно, тим не менш, завжди є можливість організувати оригінальний бізнес у цих сферах.

Так, незважаючи на велику кількість відкрилися автомийок, різноманітність концепцій завжди залишає можливість для ділових людей. Для того, щоб перерахувати всі можливі варіанти ведення бізнесу по догляду за автомобілями мало буде чистого аркуша знадобляться російські диктофони та все ж основних напрямків не так і багато. Це тунельні і портальні автоматичні мийки, комплекси самообслуговування і класичні бокси ручного миття, прижилися лише на території країн Східної Європи. Для початківця в цій галузі бізнесмена дуже важливо правильно оцінити наявні ресурси, щоб не відбул ... Читати далі »
Категорія: Автотранспорт | Переглядів: 3055 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Тонування автомобільного скла має своїх недругів і шанувальників. Позитивним аспектом є зручність і комфорт, а негативним непомірні штрафи. Знімна тонування своїми руками зроблена може вбити одночасно двох зайців: і досягти певного затишку в салоні автомобіля і не платити штрафи.

Робиться знімна тонування своїми руками дуже легко, потрібно придбати лише необхідний матеріал. Поліефір - спеціальна плівка для тонування автомобіля, придбати її можна в будь-якому рекламному агентстві вашого міста. Вона прозора і має різну товщину.

Технологія тонування легка і доступна кожному автовласнику. Перш за все, потрібно вирізати шаблони стекол, і по шаблонах вирізаємо поліефірну плівку. Потім Тонуємо вирізані частини цієї тоніровочной плівкою, скріплюючи обидві плівки двостороннім скотчем. Якщо немає часу, то вирізані частини фарбуються балонної «швидкої тонуванням». Поліефір одягається і знімається з скла за секунди. < ... Читати далі »
Категорія: Автотранспорт | Переглядів: 3041 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Що робити зі старими велосипедами - провести ремонт велосипедів або краще обміняти їх? Цим питанням задавалися не тільки в Росії, але і в країнах Заходу. Компаній, які проводять ремонт і обслуговування велосипеда у світі достатньо.

Однак американці пішли по іншому шляху і розробили спеціальну програму для велосипедистів «Cash for Clunkers». Учасники цієї програми можуть обміняти свій старий велосипед або велотехніки на новий, а також отримати членство в клубі «Zipcar». Після того, як власники велосипедів або велотехніки передають «American Lung Association» свою техніку, вони отримують 10 відсоткову знижку на придбання обраного нового велосипеда, а також знижку в 50 доларів на членство в «Zipcar». 
Крім цього, клієнтам надається кредит в 150 доларів на те, щоб орендувати автомобіль. У той же самий час компанія «Commynity Cycling Center» проводить ремонт велосипедів, які ремонтуються і знову продаються. Таким чином, ремонт і обс ... Читати далі »
Категорія: Автотранспорт | Переглядів: 2214 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Прокат скутерів - Для організації цього бізнесу немає необхідності залучати значні фінансові кошти. Попит на скутери (невеликі мотоцикли) існує. Так наприклад, у Москві та Пітері вже активно діють кілька таких прокатних центрів, а їх власники не скаржаться на брак клієнтів. Саме тому, прокат скутерів найкраще організовувати в невеликих містечках чи обласних центрах.

Прокат скутерів дозволяє отримати прибуток до 25500 доларів щомісяця. Особливо ефективний прокат скутерів разом з прокатом картингів. Для організації цього бізнесу необхідні наступні співробітники: керівник проекту, менеджер по здачі обладнання в прокат і сервіс - інженер. Для того, щоб бути впевненим у збереженні скутерів, бажано приймати від клієнтів паспорт з московською пропискою.
Категорія: Автотранспорт | Переглядів: 2548 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (0)

Багато пасажирів, яким часто доводиться пересуватися на громадському автотранспорті, можливо вже чули про мото таксі. Велика кількість автотранспортних засобів на дорогах створює одну і ту ж проблему - пробки на дорогах.

Сотні й тисячі різних пробок на дорогах ускладнюють рух автотранспорту, не дають пасажирам швидко доїхати з одного пункту призначення в інший. Одним з варіантів виходу з цієї проблеми - це створення нової служби таксі - мото таксі! І дійсно, заробіток в таксі на мотоциклі є надзвичайно зручною різновидом автотранспортного засобу.

Для мото-таксі не існує заторів на дорогах і завдяки цьому, такий транспортний засіб може в найкоротший термін дістатися з одного пункту призначення в інший. Зрозуміло, мото таксі не є автомобілем і, тому, витрачає набагато менше бензину, що, забезпечує більш привабливі ціни.

Саме тому, використання мото-таксі буде набагато більш зручним способом пересування і для звичайних службовців, які поспішают ... Читати далі »
Категорія: Автотранспорт | Переглядів: 2167 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Цікаве
[2011-01-24]
Три стартап-ідеї з доставки товарів з інтернет-магазинів
[2011-01-23]
Господарський магазин: свій бізнес
[2015-11-18]
Шиншилова ферма
[2011-01-22]
Мото таксі, заробіток в таксі.
[2011-01-30]
Бізнес-ідея: заробляємо на бджільництві
[2011-01-24]
Збагачення гірниче і матеріальне: бізнес-стратегія на базі університетської геології
[2011-03-24]
Заробіток в Інтернеті
[2011-01-23]
Будівництво будинків і приміщень
[2011-01-23]
ВИРОБНИЦТВО ХЛІБА. ОРГАНІЗАЦІЯ ХЛІБОПЕКАРНІ
[2011-03-17]
Бізнес-ідея: відкриваємо боулінг-клуб
Соціальні закладки