П`ятниця, 2024-03-29, 0:40 AMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог


Головна » 2011 » Січень » 22 » Бізнес-ідея - Детектор брехні
9:03 PM
Бізнес-ідея - Детектор брехні
Бізнес на детекторі брехні - відмінна ідея для малого бізнесу! Цей специфічний, новий бізнес може давати дуже непогану фінансову віддачу, причому не вимагає великих вкладень. Детектор брехні - чудова ідея для бізнесу, на ринку величезний попит і майже немає конкуренції!
Конкуренція в умовах ринку - річ дуже серйозна, у боротьбі з конкурентами все частіше використовується підкуп, а іноді і просто кримінал, а значить потрібно думати, як захищати від цього свій бізнес і забезпечити власну безпеку. Для забезпечення виживання бізнесу, дуже гарним виходом із сумнівною ситуації може бути перевірка персоналу на детекторі брехні. Страх втратити свій бізнес - дуже сильний мотивуючий чинник для будь-якого бізнесмена, а це дає можливість заробити на задоволенні його потреби в безпеці.
Маємо реальну ситуацію, коли в наявності великий попит і практично повна відсутність пропозиції такого роду бізнес-послуг. Навіть у найбільших містах, типу Москви або Пітера, за суб'єктивною оцінкою автора цієї статті, попит задовольняється не більше ніж на 5%. Ринок і простір для діяльності у цій сфері бізнес-послуг просто величезний - бізнесмени є в кожному місті, а в процентному відношенні це приблизно 4-5% від загальної чисельності населення Вашого міста.

Переваги бізнес-ідеї

Невеликі витрати на входження в бізнес.
Практично повна відсутність конкуренції в переважній більшості регіонів. 
Відсутність необхідності у великій кількості персоналу, бізнес цілком можна вести і поодинці. Оптимально, тим не менш, наявність одного помічники - менеджера-секретаря, який буде допомагати вести бізнес - відповідати на телефонні дзвінки і призначати зустрічі і візити, він же може займатися і пошуком клієнтів у вільний час. 
Величезний незадоволений попит на послугу в візнес-середовищі. 
Бізнес-ідея не відноситься до стандартних, інформації по цій темі не багато, а це дає можливість встигнути зайняти свою ринкову нішу. 
Входження у бізнес

Цей бізнес не вимагає отримання ліцензії на надання послуг, але знадобиться спеціальне навчання роботі з поліграфом і вивчення методів аналізу даних. Навчання можна пройти в Москві і в Києві, тривалість курсу навчання - від 2-х тижнів до 2-х місяців (залежно від кількості годин на день), вартість - близько 2000 $. Обладнання для бізнесу можна придбати від різних виробників, його вартість - близько 6000 $.

Хто належить до цільових клієнтам

Є дві основні групи клієнтів, яким можуть знадобитися Ваші послуги:

Середній та великий бізнес. Це власники і директори підприємств, власні служби безпеки підприємств і організацій, менеджери з персоналу, агентства з підбору персоналу.

Ревниві чоловіки та дружини. З цією категорією клієнтів працювати важко і не завжди виправдано, у зв'язку з часто супутніми процедурі скандалами. :) З цієї причини, набагато простіше працювати з першою категорією клієнтів, але якщо не боїтеся зазначених вище труднощів, є гарна новина - цей ринок практично неісчерапем і вічний. :)

Особливо важливим проведення перевірки на детекторі брехні стає при відборі співробітників для служби безпеки, персоналу для особливо важливих і серйозних видів робіт, для роботи пов'язаної з матеріальними цінностями і фінансовими ресурсами. Ідея попередньої перевірки персоналу на детекторі брехні дуже часто користується великим успіхом в такий бізнес-середовищі. Кодекс законів про працю передбачає можливість проведення додаткових перевірок під час прийняття на роботу.

Зацікавленими особами також можуть бути власники бізнесу і директори підприємств, яким потрібні докази лояльності та чесності найманих менеджерів або окремих співробітників, особливо, якщо є серйозні підозріння на їх рахунок.

Зрозуміло, що об'єкту перевірки ця процедура не подобається, але керівництво підприємства зазвичай просто ставить його перед вибором: або він погоджується на перевірку та доводить власну безгрішність, або просто втрачає роботу. У трудовому законодавстві закріплено за роботодавцем право припинити трудові відносини за зазначеними у трудовому договорі випадках або при виявленні невідповідності працівника займаній посаді.

Якщо людині нічого приховувати, він як правило, погоджується на цю процедуру, тим більше що довівши свою лояльність він отримує більше довіри з боку свого роботодавця і може розраховувати на відсутність підозр на свою адресу а також більш спокійну роботу і краще ставлення до себе з боку керівництва .

Як шукати клієнтів для такої специфічної послуги?

Розглянемо в порядку зростання ефективності:

Можна зібрати інформацію про потенційних клієнтів і зробити поштову адресну розсилку і телефонний обдзвін. Цей спосіб не дуже добре працює, тому що далеко не завжди гарантує, що Ви зможете безпосередньо поспілкуватися з зацікавленою особою - власником чи директором підприємства.

Традиційна реклама в пресі і співпраця з рекламними фірмами, які розміщують Ваші оголошення на рекламних плакатах і бігбордах зазвичай невигідна, тому що занадто дорога, але для одержання перших клієнтів при старті бізнесу вона теж може мати сенс.

Роздача рекламних проспектів на різних регіональних виставках та бізнес-тренінгах, семінарах та бізнес-конференціях. Цей спосіб дуже ефективний і відносно дешевий, для організації роздачі Ваших рекламних матеріалів досить стежити за організацією подібних заходів і вчасно домовлятися з його організаторами. Ви можете також виступити на бізнес-заході в якості гостя або інформаційного спонсора і розповісти в двох словах про свою пропозицію його учасникам і роздати їм свої візитки і рекламні проспекти.

Якщо Ви живете у великому обласному місті, має сенс створення сайту. При несуттєвому рівні конкуренції це один з найкращих способів отримання клієнтів. Витрати на створення сайту, який буде пристойно виглядати і давати при цьому достатню віддачу у вигляді потоку клієнтів, у цьому випадку не перевищують 1000 $. Будуть також незначні щомісячні видатки на підтримку сайту - розміщення на майданчику фірми хостінг-провайдера (не більше 10 $ в месяц). Всі витрати на створення сайту і його підтримку багаторазово окупаються за перші півроку роботи.
Можна співпрацювати з агентствами з підбору персоналу, для яких співробітництво з Вами може бути додатковою конкурентною перевагою чи ще одним джерелом доходу. Співпраця з агентствами вигідно тим, що немає потреби витрачатися на рекламу своїх послуг, тому що фінансово зацікавлена в цьому агентство саме буде шукати і постачати Вам клієнтів, Ваш бізнес стає більш стабільним.

На думку автора, найпростіший, стабільний і дешевий спосіб отримувати клієнтів - створення сайту і співпраця з агентствами з підбору персоналу. Після того, як Ви почнете свій бізнес і з'являться перші клієнти, багато хто з них розкажуть про Вас своїм друзям, колегам та партнерам, які будуть знаходити Вас самі, причому без будь-яких витрат на рекламу з Вашого боку.

Удачі в бізнесі!
Категорія: Різні види бізнесу | Переглядів: 3051 | Додав: KosmosR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Цікаве
[2011-01-23]
Жарка і упаковка насіння — огляд ринку і устаткування
[2011-01-22]
Ідея бізнесу на ювелірних прикрасах
[2011-03-17]
Бізнес-ідея: відкриваємо боулінг-клуб
[2014-02-06]
Как открыть пейнбольный клуб
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : свіжі пікселі
[2011-01-22]
Прокат скутерів - хороший спосіб отримання прибутку.
[2011-01-23]
Технологія виробництва тротуарної плитки: Виготовлення, укладання тротуарної плитки
[2011-03-24]
Заробіток в Інтернеті
[2011-01-23]
Знімна тонування своїми руками, технологія тонування автомобіля.
[2012-06-04]
Бізнес на другій світовій(раритети,антикваріат)д/ф.
Соціальні закладки