Субота, 2024-04-20, 5:23 AMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог


Головна » 2013 » Травень » 19 » Металошукачі та пошукові магніти – це хобі, бізнес та просто гарне проведення часу!
8:02 PM
Металошукачі та пошукові магніти – це хобі, бізнес та просто гарне проведення часу!
Пошук з металошукачем та пошуковим магнітом - хобі, що може виплатити чималі дивіденди.

У Вас напевно частенько з’являється мрія знайти скарб - старовинний, закопаний або втрачений сотню, а то й дві сотні років тому?

Хто не забув про свої мрії та почав діяти, той озброївся сучасною технікою та займається пошуком загублених коштовностей і захованих скарбів.

Скарбошукацтво - це не менш цікаве хобі, ніж риболовля, полювання і збирання грибів. Тільки ось результати пошуку з металошукачем можуть бути набагато цікавіші. Знайдені старовинні монети, раритетну зброю або просто древні артефакти не купиш в магазині, як рибу або гриби. Крім того, при досить серйозному підході до справи, хобі може перерости в професійну діяльність. Є багато прикладів, коли знайдені старовинні предмети та зброю купують за чималі гроші музеї та приватні колекціонери. А пошук металолому, загублених сережок та кілець в місцях масового відпочинку, може приносити великий прибуток!

Якщо Ви шукаєте хобі за допомогою якого зможете отримувати прибутки, то можливо пошук з металошукачем та пошуковим магнітом саме для Вас….

Металошукачі…

Металошукачів є багато, але «по суті» все залежить від розміру інвестицій грошей та часу, які Ви готові виділити, а також те, що в основному Ви плануєте шукати.

Для прикладу, є багато людей, які пошук металолому зробили своїм основним джерелом доходу, тобто в даному випадку потрібна пошукова техніка без дискримінатора (розподіл чорного та кольорового металу), але яка працює на глибину. В даному випадку, такого типу прибори по вартості коливаються від 90 до 500 дол. США (мається на увазі, що такого типу приборів достатньо для пошуку металолому). Найактуальнішими в даному випадку прибори є металошукачі торгової марки КОЩЕЙ, що виготовляються в Російській Федерації (в деяких випадках для здешевлення вартості, збір металошукачів проходить в Україні).

Якщо ж Ви не маєте досвіду користування металошукачем і не хочете на це витрачати багато часу, не маєте багато часу на пошук і цим плануєте займатись просто у вільний час, то в даному випадку Вас, скоріш за все мало зацікавить пошук металолому і Вам варто взяти можливо найдешевший, але прибор, що може розподілити чорний та кольоровий метали. Такі металошукачі відносяться до початкового рівня. Вартість таких приборів коливається в рамках від 250 до 400 дол. США. Найбільший попит на такого типу прибори є по торговим маркам GARRETT та FISHER.

При врахуванні, що у Вас є певний досвід користування металошукачами, а також що у Вас не мало вільного часу, вже варто звернути увагу на прибори середнього рівня, які в порівнянні з початковим рівнем мають кращу дискримінацію (розподіл чорного та кольорового металу) та глибину пошуку. Вартість металошукачів середнього класу коливається в рамках від 400 до 900 дол. США.

Коли мова йде про професійних скарбошукачів, то тут потрібні металошукачі тільки професійного рівня, або георадари, металошукачі для глибинного пошуку чи металошукачі для підводного пошуку. Ціновий діапазон починається від 900 дол. США і вище. При порівнянні «ціна та якість», одними із популярних приборів є металошукачі торгової марки АКА, що виготовляються в Російській Федерації.

Кожен металошукач може піддаватись модернізації за рахунок нових пошукових катушок, що значно збільшують глибину пошуку.

Також треба зазначити, що ніякий пошук не може проводитись без інструментів та аксесуарів, такі як наприклад лопати, сокирки, наушники, рюкзаки та багато іншого, що спрощує процес пошуку.

Пошукові магніти…

Звичайно, що при пошуку не можна обійтись без пошукових магнітів. По великому рахунку, такий магніт може бути у пригоді для кожної людини. Хто з Вас чи Ваших знайомих не втрачав в’язку з ключами, ніж чи топірець в глибоку та брудну яму, колодязь чи вибачте туалет? Любий з мисливців та риболовів розкаже Вам не одну історію про те, як втопилась на переправі його улюблена рушниця, мотор від човна чи той самий ніж з Дамаської сталі, який подарований друзями!

Тим паче, пошукові магніти частіше купують не ті, хто боїться втратити своє добро, а ті, хто хоче знайти чуже. Завжди в людини є віра в те, що в один прекрасний день, в нічим непримітному місці, вона найде і підніме свій скарб. Повірте на слово, це не така рідка подія, як прийнято думати.

Забудьте про золотий обоз Наполеона – Ви його ні за що не найдете. Скарби Роммеля назавжди залишаться в своїх контейнерах на дні морському. Скарб Колчака ніколи не порадує Вашу сім’ю. І взагалі, для чого Вам вся ця головна біль від такої маси скарбів?

Все набагато простіше: Зимою – теплий одяг, лижі і невеликий льодокол, літом – човен чи місток через водойму. Але в любому випадку, не потрібно економити на шнурівці, іншим чином, все (і магніт також) так і залишаться на дні.

І не вірте, якщо Вам скажуть, що в цьому озері (річці чи колодязі) нічого не має. Хто може знати, що тут трапилось минулої ночі. А п’ять років назад? Що вже говорити про давні часи?

Користь…

Пошук з металошукачем та пошуковим магнітом дає велику користь, а саме:

- Користь для Вашого здоров’я, так як Вам доведеться ходити, в процесі чого кожна людина може, як мінімум відпочити. Особливо важливо це для офісних працівників у яких сидяча робота.
- Додатковою користю є те що Ви можете найти. В більшості випадків люди находять металолом, але багато хто знаходить ювелірні вироби, монети предмети військового значення та предмети побуту. Багато з знайдених речей може не мати великої цінності, але попадаються і доволі цінні речі…

Якщо навіть приблизно порахувати прибутки, то орієнтовний розрахунок може бути наступний:

Доходи:

- Металолом в Україні приймають по цінам в діапазоні від 1,50 до 2,5 гривень за кілограм. В середньому по нормі один скарбошукач за день може відшукати від 10 до 400 кілограм. Все залежить від місця про яке попередньо потрібно поцікавитись та бажання самого пошуковця. Але навіть по скромним підрахункам сума доходу може скласти від 4 до 10 тис. грн. Звичайно в даному випадку не обійдеться і без витрат (наприклад на транспорт), які в місячному періоді складають не більше 30-40% від доходу. Все залежить від самого скарбошукача, адже планування, терпіння та наполегливість є основними складовими успіху.

- В процесі пошуку знаходяться речі старовини, а саме монети, кільця, різного роду воєнні та побутові артефакти, які можуть коштувати десятки тисяч гривень. Для розуміння доходів від знайдених історичних цінностей достатньо зайти на сайти антикваріату та просто переглянути по яких цінах скуповують старовинні монети. Ця стаття доходів в певні періоди пошуку може переважити дохід від металолому в десятки разів. Звичайно, що для більш якісних результатів кожному пошуковцю потрібно вивчати історію та зокрема старовинні карти, які Ви можете найти в бібліотеках, старих архівах та навіть Інтернеті.

Ви хочете найти СКАРБ? Ви не знаєте, як витратити вільний час з користю? Металошукачі та пошукові магніти для пошуку СКАРБІВ знаходяться в нашому інтернет-магазині.

З повагою, магазин «Шукач Скарбів» (м. Луцьк, Волинської області)
www.madzhak.com
Тел.+38(095)828-80-66, +38(098)-035-33-50
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Туризм та відпочинок | Переглядів: 5515 | Додав: kyrkyl | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Іван  
0
А вас не вчили в школі шо за таке хобі світить кримінал???

1 ВСВ-ГРУПП  
0
Покорнейше благодарю за статью. http://vsv-group.com.ua/

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Цікаве
[2011-01-22]
Бізнес-ідея - Детектор брехні
[2011-01-22]
Бізнес на доменних іменах для сайтів, інвестиції в домени
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : зарядка для хвоста
[2011-01-23]
Жарка і упаковка насіння — огляд ринку і устаткування
[2011-01-22]
Бізнес-ідея - Продаж фото, ідея для малого бізнесу
[2012-06-04]
Бізнес на другій світовій(раритети,антикваріат)д/ф.
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : голод не тітка
[2011-01-22]
Бізнес-ідея - розведення папуг
[2011-01-23]
Виробництво санок, саней ідеї, виготовлення, креслення, продаж
[2011-01-23]
Масажний кабінет
Соціальні закладки