Субота, 2024-04-20, 12:18 PMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог


Головна » 2011 » Січень » 23 » Заробити Мільйон на ПОВІТРІ?! Реально, якщо він живий!
0:26 AM
Заробити Мільйон на ПОВІТРІ?! Реально, якщо він живий!
Задумайтеся, що вибере людина - попити брудну воду або потерпіти і напитися чистої? З'їсти "Доширак", напханий консервантами чи приготувати вечерю з екологічно чистих продуктів? Що виберете Ви? Відповідь очевидна! А як бути з повітрям? Хіба може людина "потерпіти" і не подихати там де брудне повітря?
На вище описаних потребах людини (їжа, питво), бізнес вже будується і ринок вже "забитий" більш великими і зубастими конкурентами! А ось те, з чим Вам пропоную ознайомитися я - АНАЛОГІВ на ринку Росії НЕ МАЄ!

Очищення Повітря за допомогою інноваційних, без фільтрових систем екологічної безпеки! Це бізнес набирає обертів! Стати першими у своєму регіоні і забезпечте своє безбідне майбутнє!

А перед тим, як Ви розпочнете ознайомленню уявіть, скільки людей, готові будуть заплатити Вам грошей за те, щоб дихати чистим, цілюще повітря - на роботі, вдома, в автомобілях (особливо стоячи в пробках)? Повітрям подібно до того, яким ми дихаємо лише на морських курортах? Я думаю, Ви знаєте відповідь - мільйони!

Шановні панове підприємці, колеги, і всі ті, кому НАБРИДЛО працювати з ранку і до пізньої ночі, тільки заради того, щоб якось вижити і утримувати свою сім'ю - це пропозиція саме для Вас!
Успіхів домагаються тільки ті, хто до них прагне і не стоїть на місці. Можливо, прочитавши до кінця ту інформацію, яка перед Вами, Ви назавжди зможете змінити своє життя і життя близьких Вам людей. Стати успішними і незалежними людьми, а можливо хтось просто задумається над тим, про що Ми практично ніколи не думаємо.

Кілька років тому, я думаю, багато хто був здивований тим, що стало звучати з ефіру радіо передач і з екрана телевізора - ВОДА яка тече з крана НЕБЕЗПЕЧНА для здоров'я! Спочатку було смішно. «Хлорка - вона ж знезаражує», говорили ми і продовжували її пити. Це було ще якихось 6-7 років тому ...
Два роки тому стали говорити про те, що їжа яку ми споживаємо не корисна - сьогодні, в містах вже відкриваються ресторани де пропонують страви, приготовані тільки з екологічно чистих продуктів. Так, нехай дорожче, але люди туди йдуть. Залишається третя складова раціону людини - Повітря. А що з повітрям? Запитайте ви ....

Як то «гуляючи» по просторах всесвітньої павутини я дізнався, що в Японії, у супермаркетах та великих індустріальних центрах, вже давно стоять апарати з продажу (ні за що не здогадаєтеся) - чистого Повітря ...?! Шок! У мене була перша думка, а який ідіот буде платити за те, що б подихати повітрям? Але це була тільки перша думка ....
А чи знаєте Ви, що:
Повітря сучасних квартир і офісів, не провітрюється тижнями і місяцями і лише зрідка, ми відкриваємо кватирку нашого пластикового вікна, що б нарешті зробити це. Таке наше поведінка призводить до того, що ми самі себе отруює не тільки зниженим вмістом кисню в повітрі, але і продуктами летючих хімічних сполук виділяються нашим будинком, а вірніше його обробкою і аксесуарами.
Меблі, зроблена з ДСП, предмети оздоблення і нашого повсякденного вжитку просочені хімією, миючі та чистячі засоби, наповнюють повітря приміщень отруйними випарами і частками, концентрація яких у багато разів вище ніж на перехресті жвавій автомагістралі. Про це хіба ми думаємо, купуючи квартиру і виховуючи в ній наших дітей?
У будь-якому приміщенні присутній пил, а вона (за твердженням лікарів) є найпотужнішим алергеном. У 12 грамах пилу, живе до 42000 пилових КЛІЩІВ! Якщо хто не знає що це і як виглядає, раджу подивитися в пошукових системах або за цим посиланням - http://www.pauko.ru/9.html або тут - http://www.megabomba.com/kunst/dust.htm Найнебезпечніше, що їх екскременти отруюють наших дітей та нас самих!

Домашній бруд не мертвий - він не тільки ЖИВЕ, але ще і розмножується у вигляді цвілі, грибків, вірусів і бактерій. Чому? Та тому, що середовище дуже сприятлива. Житлові будинки і офіси наповнені джерелами енергії, тепла, їжі, там відсутня природна циркуляція свіжого ПОВІТРЯ. І ще багато всього ... І, як я вже сказав, житель міста більшу частину свого часу проводить в приміщеннях (будинок - машина - офіс - машина - будинок і так по колу). Уявляєте, скільки енергії витрачає організм на нейтралізацію всієї цієї гидоти, яка наповнює повітря в закритому приміщенні? 80%! - (Це була витримка з мед. Журналу)

Я став вивчати цей ринок і з'ясувалося, що ситуація з повітрям стала нагадувати не настільки давню ситуацію з водою і споживаної нами їжею, начебто є ще можливість подихати свіжим повітрям у лісі або за містом або на курорті, АЛЕ:
по перше - більшості міських жителів це зробити колись (робота, діти, друзі в сусідніх квартирах).
по-друге, до певного часу вони не надають цьому значення і просто «відпочивають» вдома, сидячи біля телевізора з пляшкою пива. «У зв'язку з чим, жителі нашої країни стають жертвами головних болів, безсоння, простудних та інфекційних захворювань. Все це супроводжується відсутністю енергії, страждають нервовими розладами і як наслідок стають злими і дратівливими »- з виступу Юрія Шевченка - екс-міністра охорони здоров'я України.

І тут знову виникає питання - «А до чого, тут повітря?» Тепер вже про це щосили сурмлять засоби масової інформації, статті у газетах або показ на першому каналі документального фільму Цвіль. Дивились? Тоді Ви мене зрозумієте, якщо я скажу, що без приладу (про який пишу нижче) я вже не уявляю свою квартиру та офіс, адже саме тут ми з вами проводимо 90% свого життя. Ви тільки задумайтеся - 90% нашого життя, ми з Вами вдихаємо цю погань!
Так ось, в минулому році, я точно так само як і Ви колупав інет в пошуках якої небудь цікавою і найголовніше не «заїждженої» теми для заняття бізнесом. Мені попалося на очі опис бізнесу в який я спочатку не повірив, а швидше за все, просто не зрозумів його перспективи - продаж чистого повітря.

Суть в тому, що одна інноваційна компанія, досліджуючи основи очищення повітря в природі і численні власні (і не тільки) дослідження, створила прилад який регенерує природний клімат в закритих приміщеннях, копіюючи природні процеси. Прилад очищає повітря у всьому об'ємі приміщення, не використовуючи при цьому фільтри, тобто очищення повітря відбувається не в камері / фільтрі приладу, а в усьому обсязі оброблюваного приміщення! Обладнання ініціює в повітрі процеси очищення, що і вирішує безліч проблем - починаючи від очищення повітря від ВСІХ (!!!) відомих нам запахів - тютюну, тварин, ліки, запаху розкладання біологічних тіл (трупного запаху), а він вважається найсильнішим запахом. Всіляких хімічних домішок у повітрі нашого будинку, таких як - фенол, формальдегід, (фенол та формальдегід випромінюють столи, стільці, дитячі ліжечка (!!!) і решта меблів де застосовується ДСП через просочення фенолформальдегидной смолою) бензол і його гомологи, окис азоту (утворюється при не повному згорянні побутового газу на кухні) все це призводить до - головних болів, нудоти, пригніченому депресивного стану, аж до паралізації тіла у дітей (у разі отруєння фенолом, формальдегідом). Так само обладнання за лічені хвилини, осаджує і прибирає із зони дихання дрібнодисперсний пил, алергени (пилок, екскременти кліщів, летючі аерозолі), лупа і шерсть тварин. Знищує віруси, грибки і цвіль в оброблюваному приміщенні до 99,9% за перші 24 години роботи. Компанія пропонує продавати прилади за досить непогану винагороду, причому всебічно підтримуючи новачків і пропонуючи їм безплатне навчання і забезпечуючи усіма «інструментами продажів». Яке а? Казка, якась подумав я.

Потім досить довго вивчав даний напрямок у бізнесі, оцінював можливі ризики і затребуваність даного продукту. Доходило до того, що я навіть не міг заснути. І ось, що я з'ясував - цільова аудиторія це:
кафе, бари, ресторани, готелі, салони краси, перукарні, стоматологічні кабінети, друкарні, боулінг центри, спортивні зали, сауни та інші. Іншими словами ті організації, у яких є проблеми не тільки з чистим повітрям (запахи, почуття спертості), але і ті у яких є проблеми з Росспоживнаглядом, тому що не виконання вимоги СанПіН 2.2.4.1294-03 штраф до 30 тис. А так само з Державною інспекцією з праці, тому що атестація робочих місць не проводиться при порушеннях за хімічними та бактеріальним аналізам. І тут я зрозумів - це мені підходить! - Так само скажіть собі і Ви! Організація це не приватник який мало замислюється про те, чим він дихає (якщо звичайно це не відверта сморід, який заважає йому жити), а юридичні особи які залежні від створення сприятливих умов для клієнтів і для працівників згідно із законом. Так, як не у всіх є «кінці» в структурах, а штрафи великі я вирішив - спробую.

І ось пройшов я навчання (курс заочно), отримав відповідні настанови, склав список цільової аудиторії і став обробляти його згідно з отриманими на навчанні знань ... Не вдаючись у робочі моменти і тонкощі скажу - минуло вже порядно часу, а я ні на секунду не пошкодував про це! Хоча ні, в перші два або три невдалі візиту до компаній, тепер вже клієнтам, було таке відчуття, але я щасливий, що його подолав.
Зараз я продовжую працювати в цьому напрямку і відповідально можу сказати, що «Бізнес на очищенні повітря закритих приміщень - ЦЕ МАЙБУТНЄ!» Так що, якщо раптом хтось з Вас зацікавиться, і запитає себе: Чи потрібно це мені? - "ТАК, ТРЕБА!" «А МОЖУ Я ЗАЙНЯТИСЯ ЦИМ БІЗНЕСОМ?» Те моя відповідь: ТАК, МОЖЕТЕ!

Зараз, компанії виробнику і мені потрібні партнери з інших міст. Зрозумійте, ринок величезний і мені дзвонять і пишуть клієнти з усієї країни, але показати їм роботу приладу в мене немає можливості. Думайте - ринок величезний І саме ГОЛОВНЕ - НІ КОНКУРЕНТІВ!
Всі нині представлені на ринку прилади - це повна нісенітниця! Фільтри, які чистять повітря і при цьому ні коли не забиваються і в яких розмножуються мікроби і віруси, бактерицидні лампи тощо - це все не те!

І останнє. Може бути, комусь і здасться смішним продавати чистий, живий повітря, але задуматися -10 років тому хтось теж сміявся над тими, хто вирішив продавати обладнання для очищення води, а сьогодні кожна людина намагається пити тільки чисту, м'яку і красиво переливається як у джерелі воду, якої, на жаль, в крані немає ...
Категорія: Бізнес з нуля | Переглядів: 6190 | Додав: KosmosR | Рейтинг: 1.2/5
Всього коментарів: 221 2 »
22 Сергій  
0
Добрий день,
цей бізнес ще працює?
Цікаво булоб його запустити в Луцьку, чекаю деталі на пошту.

21 Назар  
0
Доброго дня !!! Дуже актуальна тема !!! Готовий просувати даний бізнес !!! Є досвід в організаціі бізнесу !!! Велике коло знайомств !! ( в тому числі за кордоном ) Є вільні кошти !!! Чекаю відповіді !!! 0976722968 Назар !!! Львів.

20 Микола Яросолавович  
0
Вітаю! Хочу детальніше взнати інформацію про умови даного бізнесу.Буду Вам вдячний.Пишить: mykola.casablanca@gmail.com З повагою, Микола

19 KosmosR  
0
В мене на сайті є тільки бізнес-ідеї, решту шукайте самі!

18 KosmosR  
0
Це не моя бізнес ідея, просто на порталі є перелік бізнес ідей які можуть вас зацікавити...

17 михайло  
0
добрий день детальніше будь-ласка.дякую

16 Papa  
0
Добрий день
Мене цікавить ваша пропозиція хотів би більш детальніше ознайомитися з цим видом бізнесу хотів би більш детальніше про це з вами обговорити. Чи можете ви вислати мені інформацію на електронну адресу М.Червоноград pavelups@mail.ru - е вихід на европейский ринок, деталі по мейлу або за телефоном. +380668055224. Чекаю на вашу відповідь.Дякую

15 Наталя  
0
Добрий день ,мене теж зацікавив ваш прилад ,відпишіть я стала б вашим регіональним представником в Івано-Франківській області.Заздалегідь вдячна за відповідь!!

14 Андрій  
0
Доброго дня! Хотів би детальніше узнати про цей бізнес.

13 Анатолій  
0
Доброго вечора!
Мене зацікавила Ваша пропозиція. Хотілось би дізнатися всі деталі стосовно цього.

1-10 11-20
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Цікаве
[2012-10-04]
Покер
[2011-01-22]
Бізнес-ідея - чищення подушок
[2011-01-23]
Виробництво пінопласту полістиролу
[2011-01-23]
Веб-дизайн
[2011-01-23]
Секонд-хенд
[2013-10-04]
Как заработать $360.000 на веревочном парке?
[2011-01-22]
Ідея бізнесу на блозі.
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : голод не тітка
[2011-01-22]
Бізнес-ідея - розведення папуг
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : лікарі прилетіли
Соціальні закладки