Субота, 2024-04-27, 3:11 PMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог


Головна » 2011 » Січень » 22 » Торговий автомат з мобільним контентом, ідея бізнесу
7:46 PM
Торговий автомат з мобільним контентом, ідея бізнесу
У великих містах останнім часом стали з'являтися торговельні автомати, що продають мобільний контент. По суті, це звичайний торговий автомат, тільки в якості товару у ньому не кава або сигарети, а мобільний контент. За оцінками фахівців, вендінговий бізнес - продаж контенту через торгові автомати - дуже перспективний, новий і вигідний бізнес.

Бізнес-ідея продавати через торговий автомат мобільний контент дуже перспективна нова ідея для бізнесу. Вендинговий бізнес в такій реалізації дозволяє створювати постійних клієнтів, тому що користувач може спокійно вибрати і придбати саме те, що йому сподобалося, а можливість вибору набагато ширше, ніж при купівлі за друкованій рекламі або після переглядів реклами і анонсів по радіо і ТБ.

Торговий автомат продає наступні види контенту:
Музика (у тому числі МР3);
Рінгтони;
Реалтони;
Картинки;
Текстові книги;
Аудіокниги;
Караоке;
Фільми;
Відеокліпи;
Теми;
Приколи;
Спеціальний контент.


* На картинці справа Ви можете побачити, що бачить клієнт на моніторі торгового автомата.

Чому купують через торговий автомат?

Основні конкуренти торгових автоматів з продажу контенту - оператори мобільного зв'язку, у яких зазвичай дуже недешеві ціни, і інтернет-магазини. Інтернет-магазини, які пропонують мобільний контент, зазвичай продають його шляхом пересилання покупцеві посилання на закачування мелодії з WAP-сайту.

Дуже часто виявляється, що покупець не може закачати придбаний контент з будь-якої причини. Це може бути і невміння правильно використовувати потрібні функції телефону або неправильні налаштування WAP та просто їх відсутність або небажання розбиратися в налаштуванні по керівництву користувача. Самі то, хоч раз посібник читали? Я, наприклад, немає ... Колись і просто лінь ...

Успіх бізнес-ідеї забезпечує те, що інтернет-магазини і оператори мобільного зв'язку не продають мобільний контент великого розміру, наприклад, MP3, фільми, текстові та аудіо-книги, що пов'язано з обмеженням використовуваних технологій, а торговий автомат пропонує весь, повний спектр контенту .

Крім того, тут є ще один психологічний фактор: на відміну від закачувань по WAP з сайту інтернет-магазину, купуючи мобільний контент через торговий автомат, клієнт чуствует себе набагато більш захищеним. Торговий автомат виключає фактор можливого шахрайства з боку нечесного інтернет-продавця або непрацездатності програмного забезпечення магазину, а клієнт просто не хоче ризикувати в інтернеті, рівень довіри до якого дуже низький. Торговий автомат навпаки, не вселяє особливих побоювань, клієнт не боїться, тому що він чисто фізично близько і його можна відчути, на відміну від невідомо де знаходиться віртуального інтернет-магазину. У цьому і полягає основна конкурентна перевага, яку має торговий автомат і вендінговий бізнес.
Як продають торгові автомати

Торговий автомат вміє закачувати обраний клієнтом мобільний контент на мобільні телефони, КПК, Смартфони, МР3 плеєри, USB Flash пристрої пам'яті, i-Pod пристрою, просто карти пам'яті. Можлива і закачування контенту через IrDA (інфрачервоний порт).

Як же здійснюється закачування контенту? Це відбувається через Bluetooth, mini USB, USB male, USB female і CardReader на 32 типу карт з адаптерами. Обслуговування торгових автоматів не вимагає ніяких особливих технічних знань, настройка автомата робиться при поставці, потім нічого міняти вже не треба.

Клієнти обирають і закачують мобільний контент повністю самостійно, всю необхідну інформацію торговий автомат виводить на своєму дисплеї. Торговий автомат дуже простий у використанні і має інтуїтивно зрозуміле управління, за допомогою якого можна отримати доступ до каталогу, переглянути або прослухати будь-який його елемент, а також придбати вподобаний контент, сплативши за нього готівкою. Оплата за мобільний контент здійснюється в рублях за допомогою купюропріємника.

Основна бізнес-ідея - зручність і безпеку придбання вмісту при величезному його виборі. Перед покупкою клієнт може випробувати, як працює торговий автомат в тестовому режимі і закачати пропонований автоматом тестовий контент. Після цього він уже розуміє, що нічим не ризикує і не боїться оплачувати контент.


Торговий автомат виконаний у формі підлогового стенду з сенсорним екраном, оснащений інтерфейсними роз'ємами і купюропріємником для оплати послуг. Він має можливість одночасного завантаження бази контенту провайдера і Вашої власної бази контенту, а просте і зручне оновлення контенту та програмного забезпечення, отримання звітності про продажі роблять бізнес стабільнішим і зручним.

Кіоск "RuJack" поставляється разом з пакетом контенту, для якого вже проведені всі необхідні домовленості та узгодження з правовласниками, причому авторські товариства та організації, в обов'язки яких входить контроль над поширенням такого роду матеріалів, можуть легко отримувати всі необхідні звіти.

Торговий атомат, що пропонує мобільний контент можна встановити в будь-якому закритому приміщенні - магазині, торговому центрі, кінотеатрі, салоні мобільного зв'язку, кафе, на вокзалі, автостанції, у фойє готелю, приміщенні поряд з навчальним закладом, в будь-якому відвідуваному місці. Чим більше поруч буде людей, тим вигідніше буде Ваш вендінговий бізнес, тому що прибуток, який зможе принести торговий автомат безпосередньо залежить від кількості людей, які бачать ці торгові автомати.

Виробляє торгові автомати та обладнання для вендингового бізнесу компанія RuJack.

Категорія: Мобільний зв'язок | Переглядів: 2587 | Додав: KosmosR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Цікаве
[2011-01-22]
Прокат скутерів - хороший спосіб отримання прибутку.
[2011-01-24]
Стартап-ідея: виробництво мила ручної роботи
[2011-01-23]
Оренда, купівля-продаж нерухомості: свій бізнес
[2011-03-17]
Бізнес-ідея: відкриваємо кав'ярню, інвестуючи 10 тис. доларів
[2011-01-23]
Фермерство, сільське господарство
[2011-01-23]
Виробництво пінопласту полістиролу
[2012-06-04]
Бізнес на другій світовій(раритети,антикваріат)д/ф.
[2011-01-23]
Рекламне агентство
[2011-01-22]
Бізнес-ідея - Детектор брехні
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : робітниця не селянка
Соціальні закладки