Четвер, 2024-04-18, 1:04 PMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог


Головна » Сфера послуг
За останні роки офіси багатьох компаній і житла неабиякої кількості заможних українців прикрасилися витонченими малюнками з кольорового скла. Вітражі замовляють і як незвичайних малюнків на стіни, і як вишукані міжкімнатні перегородки, і для прикраси стель. Навіть невелика вітражна студія, в якій працюють 1-2 майстри, приносить від 20 до 35% прибутку.

При цьому кількість майстерень, які працюють зі склом, невелика - навіть у Києві та околицях, незважаючи на постійно зростаючий попит, існує близько 30 фірм, з яких великих налічується менше десятка. Тому особливої ​​боротьби за клієнтів між скляних справ майстрами не відбувається - замовників вистачає на всіх. Схожа ситуація і в інших великих містах, а от на периферії вона відрізняється - поки даний ринок намагаються освоювати одиниці, найчастіше це місцеві майстри-самородки, самостійно осягають тонкощі ремесла. Почасти саме через невисокий рівень конкуренції і поступово збільшується (особлив ... Читати далі »
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 3527 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-03-17 | Коментарі (0)

Українцям недостатньо діючих 680 доріжок для боулінгу. Всім бажаючим відкрити боулінг-клуб необхідно інвестувати $ 0,5-3 млн, які окупляться за 3-4 роки.

За оцінками фахівців компанії «Маркет-Сервіс 3», в Україні існує всього близько 680 доріжок, то є одна доріжка припадає більш ніж на 65 тис. чол., А загальна кількість клубів у кращому випадку наблизилося до 100 (для порівняння: у США - понад 5 тис., а в сусідній Росії - близько 600). Настільки невелика кількість місць для гри обумовлює підвищений інтерес до українського ринку боулінгу не тільки вітчизняних бізнесменів, а й зарубіжних інвесторів, у тому числі з Німеччини та балтійських країн. На відкриття нового боулінг-клубу буде потрібно від $ 500 тис. (за умови розміщення в торгово-розважальному центрі). Запропонувавши відвідувачам крім гри різні додаткові послуги, заклад цілком зможе демонструвати рентабельність в 25-35%.

Втеча від самотності ... Читати далі »
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 4668 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-03-17 | Коментарі (0)

З Нового року може стати перспективним бізнесом "приватний ЖЕК". Сьогодні поки що відкривати таку фірму, кажуть гравці ринку, досить ризиковано. В Україні діють різні тарифи для фізичних і юридичних осіб. З фізичної особи за кубометр води або газу беруть менше, ніж з юридичної. Водо-, тепло-, газопостачальні підприємства укладають угоди з приватними ЖЕКами як з юридичними особами, а мешканці оплачують комунальні послуги як фізичні. У результаті підприємство повинно віддати постачальникам суму більшу, ніж воно збирає зі своїх клієнтів.




Для прикладу візьмемо Київ. Припустимо, за житлово-комунальні послуги мешканці розрахувалися на 100% і сплатили 1000 гривень на місяць. Спочатку гроші підуть в розрахун ... Читати далі »
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 3976 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (0)

Вантажні перевезення на прикладі нашого грузоперевозчика МСС:
Іван, рік тому купив в кредит Газель, поставив газову установку і розрекламував послуги вантажоперевезень по 0,7 грн/км. Собівартість поїздок на газу — 0,2 грн/км, разом біля 10 центів прибули з кожного км.

У день в середньому можна отримати замовлень на 300 км (іноді більше, іноді менше) — разом 30 доларів в день, в місяць — до 900 у.о.

Зараз у Івана 2 Газелі, працює водій, збирається купити третю (за рік непогане зростання). Повністю обслуговує нашу компанію, плюс декілька інших якщо встигає…
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 2880 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Упакована обсмажене насіння поширена в Туреччині, в 2000 році в кожному продуктовому магазині був величезний вибір різного насіння — солоного, простого, смугастого, маленького і великого… Більшість серед цього вибору — нелущене насіння, чистго ядра у продажу мало, оскільки попиту на нього теж мало.

У той час мало хто займався подібною продукцією в країнах СНД, вважаючи що конкурувати з вуличними торговцями на розважування марно… Але поступово і у нас заповнюється ринок упакованого насіння — зараз так само практично в кожному продуктовому магазині можна знайти смажене упаковане насіння соняшнику. Вибір не такий великий як в Туреччині, але зараза лущення зубами і язиком насіння — і в Африці залишається заразою… І так до мозолів на язиці…

Вуличні торговці на розважування теж залишилися — так вони і в Туреччині теж є або в тих же магазинах жаренне насіння ще продають і на розважування (до речі ідея і для СНД — тут в магазинах чому те гігієнічніше рахують ... Читати далі »
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 2863 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Масаж руками

Сьогодні масаж можна робити як руками, так і за допомогою масажних ліжок. Останнє більш прибутково і рентабельно.
Техніка масажу руками така, що уручну ви навряд чи зможете обслужити більше трьох партнерів в день, хіба що якщо не фанат цієї справи і сил немерено, кожен заплатить біля 10 доларів — разом біля 30 доларів в день і практично повна віддача сил і енергії, та і мережа (масштабувати) ручний масажний бізнес складніше.

Масажні ліжка

Ліжко масажна коштує біля 3000 доларів, сеанс масажу спини в Олександрії за 20 хв. коштує 4 доллари, у годину два клієнти, в день в кращому разі 20 х 4 = 80 доларів мінус 10 доларів на всі витрати оренди, разом 70 доларів в день в кращому разі і хай ті ж 30 — у гіршому і ніяких витрат ручної енегрії і великий плюс, що можна масштабувати бізнес (створювати мережу, легко організовувати масажні салони в різних місцях).

Разом ліжко окупається за 45-100 днів, бізнесом займатися краще ... Читати далі »
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 3177 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (1)

Обмін валют. Валютники

Приватним обміном валют (або т. н. валютники) у Україні сьогодні займаються практично в кожному провінційному місті.

У великих містах із-за розповсюдження різного роду кидалова і заборон цей вид бізнесу не стабільний. У провінції легше — все один одного в підприємницькому середовищі знають і кидалово не поширене, тому валютники постійно торгують валютою або купують її в основному на ринках і в інших популярних міських місцях. У провінції і з властями легко домовитися.

Для заняття цим бізнесом потрібно як мінімум тисяч 5 доларів. Якщо маржа 5 коп (1 цент), то можна заробити при 5000 доларовому обороті в день до 50 доларів, але на практиці і маржа зазвичай менше і обороти не стабільні — то обороти можуть бути значно більше, а зазвичай менше… Тому в Олександрії наприклад валютники заробляють не тільки обміном, але і кредитами, внесками під заставу і без застави в різні види бізнесу, в квартири, машини і т. д ... Читати далі »
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 2096 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)

Не так давно мені зустрівся дуже незвичайний, для нашого міста новий бізнес - чищення подушок або по іншому - реставрація подушок. На перший погляд здасться, що ця бізнес-ідея - повна маячня, але якщо придивитися уважно, то варто задуматися. Попит на цю послугу дуже навіть непоганий, так я побачив цей новий бізнес випадково, прямо на ринку, та й то тільки тому, що там стояла значна черга, яка у нас на ринку стала майже екзотикою.

Спочатку я подумав, що відкрився невеликий новий магазинчик, і там йде якась розпродаж або рекламна акція, вирішив нахабно всіх розштовхати і заглянути, навіщо стоїть народ. Бізнес-ідея досить дивна, але проста - точка надає побутові послуги. Основна послуга - чистка подушок, реставрація подушок і перин, плюс супутні послуги - продаж готових наволочок, постільної та пошиття постільної білизни за індивідуальними замовленнями. 
Вони беруть і витрушують пух з подушки в сві ... Читати далі »

Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 2826 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (0)

Хто придумав: Кетрін Кейн

Хто клієнти: меломани з плеєрами iPod

Дані про дохід: коли прибуток компанії HungryPod перевищив $100 тис., Кетрін Кейн привернула в свій бізнес окремого фахівця з маркетингу.

Бізнес ідея: Кетрін Кейн в 24 роки заробляє, заповнюючи об'єм пам'яті плеєрів iPod. А почалося все тоді, коли один із знайомих запропонував їй за $500 оцифрувати свою колекцію CD-дисків і закачати отримані файли на його плеєр. Відшукавши ще два охочих скористатися даною послугою, вона отримала стартовий капітал - півтори тисячі доларів. Через деякий час Кетрін обнародувала розцінки на свої послуги: $1,75 за кожний з перших закачаних 50-ти дисків і $1,5 за подальший.
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 1400 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-19 | Коментарі (0)

Хто придумав: Керрі Киллінг

Хто клієнти: жінки

Дані про дохід: оборот A Woman’s Touch досягає 1,2 млн. фунтів в рік, а Керрі Киллінг готується до запуску програми франчайзингу 

Бізнес ідея: компанія A Woman’s Touch - Жіночий дотик - виконує малярні, штукатурні, крівлі, теслярські, слюсарні, електромонтажні і інші роботи. Особливість в тому, що на замовлення виїжджають висококваліфіковані, надійні і ввічливі робітниці. Керрі Киллінг, колишня співробітниця інвестиційного банку, вирішила, що жіночий колектив, що конкурує в споконвічно чоловічих сферах діяльності, не може не виділятися і не стати помітним на ринку. Засновники компанії вважають, що багато клієнтів-жінок відчувають себе комфортніше, довіряючи ремонт свого житла жінкам. Доказом тому служать часті відгуки про ефективність, пунктуальність і чистоту виконуваних робіт. A Woman’s Touch надає послуги з будівництва і ремонту будівель: від підготовки і узгодження проектної документації до декоративної обро ... Читати далі »
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 1613 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-19 | Коментарі (2)

1 2 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Цікаве
[2011-01-23]
Створення і розкручування сайтів, послуги веб-майстра
[2011-01-24]
Стартап-ідея: виробництво мила ручної роботи
[2011-02-20]
Секрети успіху на старті: вчимося працювати з роздробом
[2011-01-23]
Господарський магазин: свій бізнес
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : шкарпетки поштою
[2011-01-23]
Будівництво будинків і приміщень
[2011-01-23]
Вирощування і продаж домашніх тварин
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : небесні ластівки
[2015-11-18]
Шиншилова ферма
[2012-10-04]
Покер
Соціальні закладки