Субота, 2024-04-27, 1:55 PMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог


Головна » 2011 » Березень » 17 » Бізнес-ідея: відкриваємо кав'ярню, інвестуючи 10 тис. доларів
0:04 AM
Бізнес-ідея: відкриваємо кав'ярню, інвестуючи 10 тис. доларів
Хоча мобільні кав'ярні почали з'являтися на вулицях наших міст відносно недавно, вже можна спостерігати суперництво за клієнта в цій сфері.

Ноу-хау поки у конкурентів небагато - адже ринок не заповнений і наполовину. Досить просто якісно робити свою справу - і клієнт у вас в кишені.

Олександр Шостак, власник бренду «Кава Nova»

«За два з половиною роки роботи на ринку мобільних кав'ярень у нашої торгової марки вже з'явилася постійна клієнтура. Це люди, яким важливий не лише напій, але і зовнішній вигляд точки, якість і швидкість обслуговування.

Я не вважаю, що на даний момент у «Кава Nova» існують прямі конкуренти, тому що ринок поки не заповнений навіть наполовину. З моєї точки зору, ми суперничаємо в першу чергу смаком та якістю пропонованого напою, які багато в чому залежать від використовуваного обладнання.

Втім, важлива не тільки техніка (наприклад, наскільки дорога кавова машина або кавомолка використовується при готуванні), не меншу роль грає і купаж зерен. Скажімо, ми використовуємо перевірені суміші, які забезпечують оптимальний смак напою. Крім того, щоб кава була ароматним, готуватися він повинен відразу ж після помелу зерен, тому відмовилися від застосування в нашій роботі завчасно перемелених зерен. Щоб догодити клієнтові, ми пропонуємо доповнити будь-який обраний напій шоколадом або корицею абсолютно безкоштовно. Також хочу відзначити, що за бажанням замовника можемо організувати доставку кави на будинок або в офіс.

Однак специфіка роботи пересувних кофепунктов така, що навіть найкраща рецептура і додаткові сервіси не спрацюють, якщо невдало вибрано місце розташування точки. Адже ми, по суті, пропонуємо той же сервіс, що й стаціонарні кав'ярні, але при цьому він розрахований на людей, котрі поспішають. Тому кавоварку потрібно розташувати так, щоб вона обов'язково привертала увагу перехожих. Багато хто з наших постійних відвідувачів вже точно знають, в якому місці стоїть наша мобільна кав'ярня. А нові клієнти часто звертаються, залучені яскравими офіційними квітами бренду. Аромат, що виходить з кав'ярні, так само робить свою справу. До речі, своїм працівникам ми забороняємо курити поблизу машини, щоб не перебивати аромат.

У найближчій перспективі наша головна задача - розширення мережі мобільних кав'ярень. Для цього ми додатково переобладнуємо кілька автомобілів Fiat Doblo і Fiat Maxi, які незабаром виїдуть на нові точки столиці ».

Сергій Недашківський, власник компанії «Street Кава»

«Ідея створення мобільних кав'ярень була реалізована в нашій країні зовсім недавно, і поки законодавство не може дати однозначну відповідь як повністю легалізувати цей бізнес. Пересувні кав'ярні зараз прирівнюються до МАФів, але при цьому складно врегулювати питання оренди землі. Найчастіше тут все побудовано на особистих домовленостях з тим чи іншим посадовцем.

Звичайно, місце розташування точки більшою мірою і визначає прибуток. Наша перша мобільна кав'ярня знаходиться в самому центрі міста поблизу станції метро, ​​де трафік потенційних клієнтів дуже напружений.

Як правило, наші відвідувачі - поціновувачі натуральної кави, у яких з якоїсь причини немає часу на відвідування кав'ярні чи ресторану. За прийнятними цінами у нас вони отримують такий же якісний напій, як і в більшості спеціалізованих закладів.
Дані по ринку

Мінімальні стартові вкладення: $ 10-18 тис.
Термін окупності: 1-1,5 року
Виторг в місяць: $ 2-5 тис.
Рівень заповнюваності ніші: 40-50%


За даними операторів ринку

Перевагою в порівнянні зі стаціонарними точками, звичайно ж, є мобільність. Ми можемо вибирати оптимальне місце для успішних продажів і змінювати його в залежності від попиту. Ми не торгуємо розчинними напоями, а намагаємося прищепити європейську культуру споживання натуральної кави. Хочеться відзначити, що для успіху в бізнесі дуже важливо не економити на використовуване устаткування - якщо на транспортному засобі певною мірою заощадити можна, то на устаткування довелося витратити кругленьку суму. Зараз наші мобільні кав'ярні будуються на базі автомобіля «ЗАЗ-1105». На них ми встановлюємо дороге іспанське обладнання від виробника VFA Expres, здатне безперервно обслуговувати щільний потік клієнтів.

Крім іншого, приваблює відвідувачів та майстерність працівників, приміром ми приділяємо чимало часу і сил підготовці бариста. Неможливо взяти людину з вулиці і тут же навчити правильно готувати каву, а зіпсований з вини співробітника напій може назавжди відштовхнути клієнта від нашої компанії ».

Категорія: Їжа та ресторани | Переглядів: 7865 | Додав: KosmosR | Теги: кавярня | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 2
2 coffe  
0
Кав'ярня готова до роботи, стоїть італійське професійне обладнання,всі аксесуари для бариста,форма.Надаємо в подальшому сервісне обслуговування кав'ярні. Є можливість переобладнати ваше авто а також продаж обладнання для кав'ярень. Будемо раді допомогти та готові на співпрацю.Детальніша інформація по телефону 096 4848771

1 Олена  
0
Доброго дня. Мене дуже зацікавила ідея мобільної кав"ярні. Маю багато питань. Підскажіть, будьласка , з ким можна переговорити стосовно реалізації чіеї новинки.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Цікаве
[2011-01-23]
Виробництво пінопласту карбаміду пеноїзола юніпора
[2014-05-01]
"Бизнес подробнее". Український бізнес інкубатор.
[2011-01-23]
Будівництво будинків і приміщень
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : лікарі прилетіли
[2011-03-17]
Модний стартап: історії знаменитих інтернет-інвесторів
[2012-10-04]
Покер
[2011-01-23]
Знімна тонування своїми руками, технологія тонування автомобіля.
[2011-01-24]
Рентабельність бізнесу з генерування штучного снігу в Україну становить 15-25%
[2011-01-23]
Виготовлення зовнішньої реклами, наружки, художні майстерні
[2011-01-19]
Бизнес-идея : суцільний позитив
Соціальні закладки