Вівторок, 2024-03-19, 2:49 PMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог


Головна » 2011 » Січень » 22 » Бізнес на вимірюванні радіації
9:06 PM
Бізнес на вимірюванні радіації
Прийшла в голову цікава ідея бізнесу: послуги з вимірювання рівня радіації. Ідея звучить трохи бредово, але ... Мені не раз самому хотілося б скористатися такою послугою, але не знайшов варіанту реалізації. Для вимірювання радіації використовується так званий лічильник Гейгера, але він не є поширеним товаром і знайти його вкрай складно, так мені років за 7 жодного разу не попався на очі такий прилад.
Вимірювання рівня радіації зобов'язана проводити спеціальна служба, але само собою вона не буде це робити по будь-якому Вашому дзвінку, їй на це потрібні більш серйозні підстави - офіційна заявка, лист від організації чи, пардон, хороший стусан під зад з боку керівництва міста або вищестоящого начальства . :)

Зрозуміло, що все що робиться з під палиці і без будь-якої зацікавленості, робиться з рук геть погано. Само собою, це можна зробити просто за гроші, але треба ще знати куди звертатися, доведеться витратитися і результат що називається "без гарантій". Ціна на прилад більше 100 $, причому, купити його дуже складно, так що для самостійного використання "для себе" це досить накладно.

Де чатує небезпека? Радіаційно забрудненими можуть бути метал, використаний при виробництві обладнання, мінеральні добрива, якими Ви щедро удобрює рослини на дачі, фарби, якими малює Ваша дитина, гриби зібрані в лісі, будь-який харчовий продукт, загалом, це практично все що завгодно. Крім того, небезпечний фон можуть створювати шахтні терикони, заводи і хімкомбінати, які знаходяться в найближчих околицях.

У першу чергу має сенс перевірити радіаційну обстановку в будинку або квартирі, а також на місці роботи. Справа в тому, що у цьому місці ви знаходитеся найбільше, а значить, там небезпека найбільш серйозна. Часто буває так, що людина переїжджає на нову квартиру і ні з того ні сього починає хворіти. Причину зазвичай знайти не вдається, лікарі починають лікувати, але лікування виявляється неефективним, а вся проблема може бути саме (або в тому числі) в радіаційному забрудненні будматеріалів, використаних при будівництві будинку.

Така послуга може знадобитися і підприємствам, які закуповують великі партії сировини для виробництва продукції. Набагато спокійніше купувати дорогий товар, знаючи, що він не є небезпечним, у такому випадку це дешевий спосіб мінімізації підприємницького ризику.

Думаю, попит на таку послугу обов'язково буде, тому що купити прилад непросто, та й для особистого використання досить дорого. Ця ідея бізнесу особливо актуальна, якщо Ви живете в місті з населенням від 200 тисяч чоловік, як правило, це великі районні центри та обласні міста. Ринок дуже великий, конкуренції на ньому практично немає.

Витрат, крім придбання самого лічильника немає ніяких, але знадобляться регулярні витрати на рекламу. Найдешевшим варіантом може бути реклама в місцевих газетах безкоштовних оголошень типу «З рук в руки» і тому подібних. Тираж у таких газет буває досить істотним, а ціни мінімальними, причому замовлення будуть переважно з того району, в якому поширюється дане видання, що дає можливість вибирати цільову аудиторію.
Можна домовитися з адміністрацією транспортних підприємств про розклеювання в громадському транспорті своїх рекламних листівок. Ці оголошення побачить досить багато людей, а вартість цієї реклами зазвичай істотно менше, ніж реклама в газетах.

Ще цікавіше й ефективніше можна залучати клієнтів, якщо домовитися про співробітництво з агентствами нерухомості, для них це - розширення спектру послуг, конкурентна перевага і додатковий дохід, а для вас - ефективна і безкоштовна реклама. Люди завжди купують житло, а потреба в безпеці входить до п'ятірки основних базових потреб людини, тому при покупці квартири і розумної вартості послуги мало хто відмовиться від такого унікального пропозиції.

Надалі Ваші клієнти самі рекламувати Ваші послуги своїм друзям, родичам, колегам і просто знайомим. Просто не перегніть палицю з ціною і бізнес піде повним ходом!
Категорія: Незвичайні ідеї | Переглядів: 2169 | Додав: KosmosR | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Цікаве
[2011-01-23]
ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИВАТНОГО ДИТЯЧОГО САДУ.
[2011-01-24]
Український рантьє: скільки можна заробити на однокімнатній квартирі в різних регіонах
[2011-01-24]
Збагачення гірниче і матеріальне: бізнес-стратегія на базі університетської геології
[2011-01-23]
Харчове виробництво - це перспективно
[2011-01-23]
Виробництво санок, саней ідеї, виготовлення, креслення, продаж
[2011-01-23]
Господарський магазин: свій бізнес
[2011-03-17]
Бізнес-ідея: організовуємо бізнес з доставки чого завгодно
[2011-01-23]
Проституція
[2011-01-23]
Масажний кабінет
[2011-01-23]
Створення і розкручування сайтів, послуги веб-майстра
Соціальні закладки