Вівторок, 2024-03-19, 6:08 AMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог


Головна » 2011 » Січень » 22 » Бізнес на виготовлення печаток
8:02 PM
Бізнес на виготовлення печаток
Вам не приходила в голову ідея, як можна робити бізнес на виготовленні печаток? Тут як раз буде описана ця ідея бізнесу.

   Раніше я працював у великій, котра бурхливо розвивається фірмі, яка часто відкривала нові підприємства. Природно кожен робилася реєстрація підприємства, само собою сюди входило і виготовлення печаток. Юрист, який займався замовленням друку розповів мені, що замовити виготовлення печатки не проблема, але іноді доводиться чекати, так як клієнтів у того, хто їх робить досить багато. 
   Мені чомусь стало цікаво, а як взагалі відбувається це саме виготовлення печаток, по дорозі додому я подумав, що технічних складнощів з цим напевно не багато. Я вирішив взяти і поритися в інтернеті. 
Після недовгих пошуків, я знайшов потрібну мені інформацію. Існуюче на ринку обладнання досить нескладна, за своїми габаритами воно поміщається в невелику валізку, крім того Вам знадобиться комп'ютер (можна навіть дуже слабкий), програма, що дозволяє швидко намалювати макет друку і звичайний чорно-білий струменевий (більш дешевий) або лазерний принтер. Час виготовлення досить невелике, великим фахівцем для цього бути не треба. Потрібна лише акуратність і потрібно один раз вникнути, як відбувається саме виготовлення печатки на практиці. І ще одне: це простий і дуже прибутковий бізнес!

 Технології виготовлення печаток.

На сьогоднішній день існує декілька технологій виготовлення печаток і штампів. Їх можна розділити за матеріалом, з якого виготовляється кліше печатки або штампа. Це, в першу чергу, твердий і рідкий фотополімери, гума та мікропориста красконаполненная гума. Само собою, вони відрізняються за ціною, собівартості, роздільної здатності та витрат на входження в бізнес. Найдешевшим варіантом при збереженні досить високого рівня якості є технологія виробництва печаток і штампів на основі фотополімерів.

Процес виготовлення печатки.

Ця технологія заснована на властивості фотополімеру тверднути під впливом ультрафіолету освітлення певного спектру. Для виготовлення печатки необхідно намалювати за допомогою комп'ютера негатив друку (зазвичай використовується програма Corel Drow або спеціальна програма) і вивести його на плівку за допомогою хорошого принтера (чим вище роздільна здатність, тим краще). Отриманий негатив обклеюється так званим бордером, інакше іменованим бордюрної стрічкою для завдання необхідної висоти майбутньої друку, утворюючи тим самим форму для заливки, яку потім заливають фотополімером. Після цього зверху на полімер накладають прозору плівку. Залита форма затискається між двома стеклами і поміщається в експонують камеру, де і відбувається засвічення.

Спочатку засвічується сторона без негативу, утворюючи, тим самим підкладку (тильну сторону) печатки. Потім форма перевертається і відбувається засвітка з боку негативу. Там, де негатив був світлим, фотополімер твердне, а там, де був темним - залишається рідким. Далі ця композиція промивається у воді, при цьому незатверділий фотополімер просто вимивається, а залишився затверділий - утворює кліше друку. Після промивання вийшла друк треба знову витримати в експонує камері для повного затвердіння і позбавлення від липкості. Після цього наша друк готова до використання.

Скільки можна заробити на виготовленні печаток?


Витрати на виготовлення печатки за технологією фотополімерів за собівартістю матеріалів складають 6-10 рублів. Ринкову вартість виготовлення печатки у конкурентів Ви можете дізнатися, продзвонивши юридичні фірми або знайшовши виготовлювачів печаток по рекламі або телефонну довідку. Зазвичай це коштує 150-250 рублів. Отже, маємо чистий прибуток у 144-240 рублів на одній одиниці! Бізнес по вигідності, напевно можна порівняти з торгівлею зброєю або наркотиками.

Виникає питання: а як вирішуються проблеми з дозвільною системою? Клієнт приносить дозвільні документи з міліції разом з розробленим, а іноді виправленим макетом друку. Ви можете взятися за отримання дозвільних виготовлення печатки документів за дорученням клієнта. Для цього достатньо один раз пройти всю процедуру їх отримання, далі будете працювати за тією ж схемою. Це може бути суттєвим додатковим джерелом доходу, оскільки більшість клієнтів не горять бажанням ходити в цю інстанцію і мати справу з міліцейськими чиновниками. Ви ж - уже будете знати всю процедуру, місця розташування потрібних кабінетів, всі вимоги міліції і графік роботи потрібних для вирішення цього питання людей.

Більшість клієнтів - працюючі підприємства, які перереєстрували підприємство або відкривають нову філію. Такі клієнти будуть замовляти в середньому по 3 друку відразу (друк для договорів, друк для бухгалтерії та кутовий штамп), крім того багато, крім печатки замовляють ще й різні штампи для внутрішнього користування (відділ кадрів, склад і т.п.). Крім того, печатки не вічні і мають властивість зношуватися, тому клієнти будуть завжди.

Як почати бізнес?

На обладнання Вам знадобиться: 
Комп'ютер (ринкова вартість близько 500 $).
Спеціалізована комп'ютерна програма (близько 1500 рублів), на відміну від програми Corel Drow процес відтворення друку істотно простіше і швидше, і при цьому не вимагає особливої підготовки.
Принтер, краще лазерний (ринкова вартість 100-150 $). Такий принтер обійдеться дорожче струминного, але в експлуатації буде суттєво більш економічним.
Експозиційна камера (9000-14000 рублів).
Автоматична мийка (можна обійтися і без неї на перших порах, але з нею продуктивність сильно зростає, її вартість близько 3000 рублів).
Витратні матеріали.

Дізнатися більше про такому обладнанні можна на сайті pechati.ru .

Як шукати клієнтів? Є кілька шляхів отримання клієнтів: реклама в пресі, рекламні щити на вулиці, створення власного сайту для залучення клієнтів через інтернет і пряма робота з юридичними фірмами, які можна зацікавити матеріально, пропонуючи певний відсоток з кожного замовлення.

Останнім часом, більшість людей шукають подібні послуги в інтернет, тому, більш, ніж виправдано створення сайту для залучення клієнтів. Створення сайту для бізнесу і розкручування сайту - речі які можна довірити тільки фахівцеві. Тільки в цьому випадку створення сайту, його розкручування і просування буде вигідною інвестицією.

Для великих міст типу Москви, Пітера, Києва та деяких інших, самим вигідним з точки зору витрат на рекламу, за вартістю одного клієнта, може бути створення сайту в Інтернет і його активна експлуатація для залучення клієнтів.

Найцікавіші варіанти реклами своїх послуг, з точки зору витрат, залежать від багатьох факторів: чисельність населення у Вашому місті і рівень ділової активності підприємств, місце розташування точки прийому замовлень, наявність рекламних щитів з Вашою рекламою, вартість реклами у пресі та рівень конкуренції в цьому виді діяльності. Починати цей бізнес краще за все з домовленостей з юридичними фірмами, які при вигідній пропозиції з Вашого боку відразу зможуть забезпечити Вас потоком клієнтів.


Категорія: Видавнича діяльність та ЗМІ | Переглядів: 4538 | Додав: KosmosR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 131 2 »
13 Mr Desmond Lee  
0
Ви шукаєте законний кредит? Втомилися шукати позики та
Іпотека? Ви були відхилені вашими банками?
теж один раз викрадено? Тоді ваша фінансова травма закінчиться ми
Пропозиція КРЕДИТІВ від $ 1,500.00 мін. до 300 000 000 доларів США Макс. 2%
процентна ставка. Ми сертифіковані та заслуговуємо довіри. ми можемо вам допомогти
з фінансовими зв'язками звертайтеся до нас по електронній пошті

(desmondloaninverstment@hotmail.com) з цією інформацією.
Ім'я заявника
Вік:
Секс:
Місто:
Держава:
Країна:
Адреса:
Професія:
Місячний дохід
Мобільний
Тривалість кредиту:
Потрібна сума кредиту
Будь ласка, зверніть увагу: всі відповіді повинні бути переслані компанії
Електронна пошта: desmondloaninverstment@hotmail.com З повагою, пан Десмонд Лі.

12 charles telson  
0
TELSON КРЕДИТУ,

Вам потрібен кредит? Застосувати зараз. Вам потрібен кредит? Застосувати зараз. Ми пропонуємо всі види кредитів становить 2% річних, будь-яка зацікавлена особа повинна відповідати назад до нас з наступним:. Електронна пошта: < charletelsonloancompany@gmail.com >

Необхідну інформацію

Ім'я:
Сума:
Тривалість:
Телефон:
Країна:

Чекаємо ваших відповідей. TELSON КРЕДИТУ,

11 mrs joanna  
0
Привіт, я тут, щоб свідчити, як я отримав свій кредит місіс Елізабет
Морган, який після того як я застосовані кілька разів з різних кредиторів
Вони також стверджували, що стали свідками право висловлювати свої думки в цьому форумі я
Де реальна і я застосував, але вони не кредитувати мене. Я потребую
Надзвичайний кредит, щоб почати бізнес, і я подав заяву на кілька кредитних
обіцяють допомогти, але вони не дають мені кредит loan.until
Мій друг обіцяв мені представити пані Елізабет Морган
Він сказав, затримку., Як це було насправді допомогти мені і без будь-яких
Я зустрів місіс надійні кредити, поки кредити не думав ніколи ще
Дійсно допомогти з кредитом і замінити Елізабет Морган, мій
Я не знаю, чи є який-небудь спосіб, що віра. Реальна потреба і
екстрені кредити, через місіс Елізабет Морган, не соромтеся зв'язатися з ним
Я email{mrselizabetmorganloanfirm@gmail.com}

10 Moses  
0
Instant Capital
Due to the current state of the market most people will find it difficult to get approval for an unsecured loan, business loan, personal loan, home loan, auto loan, student loan, debt consolidation loan, venture capital etc. by mainstream lender. U.S WORLD LOAN has partnered with a network of loan advisers who can save you time by summarizing your options to borrow money, or giving you advice on alternative options to taking out a loan. we grant out loans to companies and individuals at a low and affordable interest rate of 4%Interest. contact us today so that we can proceed further.
e-mail: group.usworldloan@gmail.com
Skype: group.u.sworldloan
Contact: +447053850852

9 Moses  
0
Миттєві Капітал
Через поточного стану ринку, більшість людей буде важко отримати дозвіл на незабезпеченого кредиту, бізнес-кредит, особистого кредиту, іпотечного кредиту, авто кредиту, студент кредиту, консолідації боргу кредиту, венчурний капітал і т.д. по основний кредитор. США СВІТ КРЕДИТ має партнерські відносини з мережею кредитних консультантів, які можуть заощадити час шляхом підсумовування настройки, щоб позичати гроші, або давати вам поради по альтернативним варіантам для отримання кредиту. ми надаємо кредити для компаній і приватних осіб за низькою і доступною відсотковою ставкою 4% річних. зв'яжіться з нами сьогодні, щоб ми могли рухатися далі.
адресу електронної пошти: group.usworldloan@gmail.com
Skype: group.u.sworldloan
Контакти: +44705385085

8 Mr Williams  
0
Мы даем реальные ответы реальные решения для вашего финансового проблемы. Вы отвергли вашим банком, или вам нужно быстро быстрый кредит, чтобы удовлетворить ваши финансовые потребности кредита для погашения вашего счета, долги и создать свой бизнес.
Применить для займа в настоящее время. Мы выдаем кредит с низкой процентной ставкой 2% годовых.

Если вы заинтересованы, свяжитесь по: williamfinanceagency@gmail.com и заполните форму заявки на ссуду.

КРЕДИТ ЗАЯВКА:

Полное Имя:
Страна:
Адрес:
Номер Телефона:
Сумма займа:
Кредит Продолжительность:
Род занятий:
Ежемесячный доход:
Пол:
Возраст:
Контактный Email: williamfinanceagency@gmail.com

7 Г-н Мозг Hunt  
0
Необхідність термінового кредиту?
Дуже швидко і терміновий переказ на ваш банківський рахунок
Погашення починається через вісім місяців після того, як отримати гроші для вашого

рахунок у банку
Низькі процентні ставки 2%
Довгостроковий погашення (1-30 років) тривалість
Гнучкі умови кредиту і щомісячний платіж

зв'язатися законні та ліцензійні компанії довіряють authourised
що фінансова підтримка інших країн.
Для отримання додаткової інформації та подачі заявки на кредит утворюють спільний захід

E-mail: loan_enquiries@administrativos.com

Г-н Мозок Hunt
Генеральний директор
(Інтернет рекламодавець)
АЛЬЯНС позики компанії (ALC)

6 Donald Williams.  
0
Вам потрібен кредит, якщо так, зв'яжіться з нами по електронній пошті donaldwilliamsloanfirm@live.com можете зв'язатися з нами на нашому сайті www.donaldwilliamsloanfirm.gnbo.com.ng

5 mariette  
0
Заборонені банку і Банку Сілла відходів партнерство, яка не Repond зараховані на їх кредитну політику? . Ви можете отримати другий шанс конкретного кредиту. УМОВИ місяців готова і налаштування легко. Не зберігайте та не плата за послуги нотаріуса. Негайно бюджетна від € 5000 до € 800 000 після того, як ваш щомісячний періоди Пн Якщо ви плануєте для наших фінансових справах, якщо ви робите це, будь ласка, зв'яжіться з нами, якщо ви зацікавлені в машині сам поштою або проектів для того, щоб змусити мене мого посту: mariettegonzalo@outlook.com

4 mariette  
0
Добрий день панове осіб Італія, Ірландія, Швейцарія, Канада, Бельгія, Франція, Гваделупа. Я пропозицію по кредиту одному зі своїх € 3000 € 10 млн, щоб всі люди в Градо з відсотковою ставкою 3% річних для погашення багато лиття потрібно. Це фінансовий кредит - Готова нерухомість - інвестиційний кредит - Авто кредит - Консолідація заборгованості - кредит - Чи готові ви голими персонал, якщо вам дійсно потрібен кредит спробувати зв'язатися I. макет вашої проблеми для вас всі кредитори. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з нами за нашими E-Mail-mariettegonzalo@outlook.com

1-10 11-13
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Цікаве
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : небесні ластівки
[2011-01-24]
Бізнес-ідея: здача в оренду автомобілів-застав за кредитами
[2015-11-18]
Шиншилова ферма
[2011-03-17]
Бізнес-ідея: організовуємо бізнес з доставки чого завгодно
[2011-01-23]
Виробництво пінопласту полістиролу
[2011-03-17]
Бізнес-ідея: відкриваємо кав'ярню, інвестуючи 10 тис. доларів
[2013-05-19]
Металошукачі та пошукові магніти – це хобі, бізнес та просто гарне проведення часу!
[2011-01-30]
Бізнес-ідея: заробляємо на бджільництві
[2011-01-23]
Оренда, купівля-продаж нерухомості: свій бізнес
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : робітниця не селянка
Соціальні закладки