Вівторок, 2024-03-19, 2:47 PMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог


Головна » 2011 » Січень » 23 » Високодоходний Кулінарний Бізнес
5:06 PM
Високодоходний Кулінарний Бізнес
Часом ідеї домашнього бізнесу, та і просто навіть ідеї чим зайнятися знаходяться так близько від нас, що ми не можемо їх відмітити. Ось тут вони, поряд - тільки вийди на вулицю і уважно озирнися по сторонах. Але ми їх не бачимо. Або, допустимий, користуємося яким-небудь товаром періодично, або навіть щодня, а в голову не приходить, що це могло б в якому-небудь вигляді стати прибутковою справою особисто для нас. Про що йде мова? 

Зараз поясню. У мене є друг, називає він себе "мисливцем за ідеями". Про таких зазвичай говорять "цей хлопець - не промах", або "головата людина, гроші ні з чого уміє робити". Так от. Виходить "мисливець" на вулицю, займається своїми справами, чи зустрічається з кимось або ще чимось зайнятий, але де б не знаходився - скрізь дивиться абсолютно на все уважно і, головне з прицілом. Наприклад, побачить картини - думає: "А як я можу робити на них гроші". Або новий сорт хліба попадеться на очі, "мисливець" тут як тут: "Пекарню, чи що, організувати". Енергії у нього хоч віднімай, живе насичено, цікаво. Завдяки тому, що скрізь крутиться і на все звертає увагу, відповідно, заробляє пристойно, і іноді нам ідеї підкидає.   Ми, звичайно, звертали увагу, що люди їдять на вулиці: булочки, хот-доги, поп-корн, беляши, по дорозі щось купують додому: тістечка всякі, бублики, ну самі знаєте, в кожному місті асортимент трішки розрізняється, але в цілому одне і те ж. Але не замислювалися - що, ким і де проведено.

І ось одного разу наш "мисливець" приніс 4!  що зовні злегка розрізняються в'язки сушок ( уточню - тоді були  тільки в'язки). Одна в'язка була більше інших - і сушки при найближчому розгляді опинилися страшними, темними, кривими, товстими, з тих, які тільки в чаї відмочувати, або зуби ламати. Інша складалася з тонких кривуватих сушок різного діаметру, солодші, навіть якимсь сиропом облиті зверху і обсипани маком, ці можна було гризти з меншим збитком, чим перші. Третя в'язка - злегка рум'яні, розсипчасті, майже абсолютно круглі, цілком пристойні, хрускіт відмінний, загалом, сподобалися. Але коли спробували сушки з останньої в'язки - просто очманіли, це було справжнє диво - сушки були самі по собі прекрасними, ідеально круглими, рум'яними, з апетитним світло-коричневим забарвленням, рівним, без виключень. Аромат ванілі йшов від них на всю кімнату, а в роті розсипалися миттєво і танули. Загалом, це було щось! Такого ми ще ніколи не пробували. Друг говорить: "Ось бачите, яке буває якість, по п'ять штук з'їли, а захоплення на цілий кілограм". Ми посміялися і запитали, де їх продають, ми підемо ще купимо. В тому і річ, що їх вже немає, розхапали в лічені хвилини.

Не заглиблюватимуся, що ми почали просто "марити" цією ідеєю, але через якийсь час насилу розшукали людину, яка проводила таке диво. Три з невеликим роки роботи наший пекарні показали - це справу ми затівали не дарма. Якість наших сушок тепер знає кожна дитина в місті, а магазини як і раніше "рвуть на частини" і просять дати їм більше, ми розширюємося не дуже швидко (ми ж не двожильні!), зате прагнемо зберегти свій маленький колектив в тому ж складі, додаючи зарплату працівникам і, головне - зберегти  високу якість продукції. Ми володіємо "Ексклюзивом".   Скільки було охочих  купити  цю  технологію (якби не було стількох тонкощів, багато хто б робив вже давно щось подібне)! Багато хто намагався робити солодкі сушки з маком, іноді навіть зустрічалися більш-менш круглі, і навіть рум'яні, але смак! - він залишався і залишається неповторним. Але вся суть в тому,  щоб саме ви залишалися власником ексклюзивної рецептури і устаткування, яке не тиражується, тому що його ніхто нікому не показує.

Найголовніше ж в цій ідеї - особливе розташування з боку покупців, іншими словами - любов саме до вашої продукції і, як наслідок, стабільна  раськупаємость   і ваш високий заробіток.     Хочу сказати, що починали ми з абсолютного, повного - щонайповнішого - повніше за не биваєт- нуль! Об'єм готової продукції був маленьким - рівно таким, якою і можна було провести двом  дорослим членам сім'ї за 5 - 6  годин роботи, не виходячи з квартири, у себе на кухні. Добре, якщо кухня простора, тоді вам взагалі кайф, а то, чи знаєте, жаркий в тісноті.  Весь об'єм в'язок продавали самі. У продавцях тоді і сенсу-то не було, тому що велика сумка з в'язками розпродавалася за півтора - дві години, якщо тільки в одному місці стояти. Потім вже, коли зрозуміли, що  наші сушки залишаються кращими в місті, зняли приміщення і обладнали цех, узяли 2 людини на роботу, оформили все, що потрібне, і почали упаковувати в красиві пропіленовиє пакети. Упаковка виглядає так апетитно, що від в'язок повністю відмовилися! Уточню, що коли виросли ціни на муку, наш постачальник  ідеї, тобто та людина, у якої ми купили рецептуру і технологію, злякалася проводити їх далі - прибуток міг впасти, а його це ніяк не влаштовувало.  Ми не зупинилися тоді ні на хвилину! І навіть розширилися, щоб мати можливість працювати офіційно і купувати муку оптом дешевше.

Запевняю  Вас, дорогі домогосподарки і їх чоловіки, що не знають, чим зайнятися і що гуляють туди-сюди без діла: випічка  вдома  - це величезне задоволення. Але ви ж розумієте, що я маю на увазі не той варіант коли ви з дружиною йдете в гості, тягнете туди прекрасний торт або печива власного виробництва і слухаєте компліменти з усіх боків "Ах, як вона пече", "Ах розумниця, ось би їй продавати свої вироби, в років би йшли", і інші захоплення, що потішають слух, на посиденьках.    Я маю на увазі серйозну справу для сімейної пари (у таких випадках легко домовитися, хто сьогодні миє пів і інше)! Саме серйозна справа, що приносить хороші гроші, причому негайно. Здавалося б, вийди на вулицю, озирнися, це ж жах що - скільки цієї випічки довкруги продається, але ви подумайте - люди задоволені абсолютно всією цією якістю або всіма цими цінами? А?  Ми теж спочатку думали, що багато грошей в такому переповненому ринку не заробиш. Зараз у нас своя пекарня! А прибуток навіть в періоди спаду складає мінімум 80 - 90%. Самі потім порахуєте, переконаєтеся, що я назвав дійсно найнижчу планку. Такий товар завжди розкуповують! Його знають, порівнюють з іншим, схожим, пробують спочатку один, потім інший - ваш, і роблять вибір на вашу користь. Не вірите? Але власному-то смаку ви повірите? Оцінять по гідності та інші.    Сотні, тисячі і мільйони жінок добре печуть. Який відсоток з них гроші заробляє на випічці? Подумайте.

Пропоную зайнятися прибутковим кондитерським бізнесом з повним консультуванням  за технологією і збіркою устаткування на будь-якому етапі роботи, поки не доб'єтеся високої якості! Мені було надано велику увагу, я вдячний пекареві за його терпіння і час, витрачений на мене, - раніше того, що захоплюється технікою і справи, що ніколи не має, з тестом і кулінарією взагалі.  І тепер хочу допомогти іншим, у кого є бажання досягти успіху.

Категорія: Їжа та ресторани | Переглядів: 11388 | Додав: KosmosR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 Ярина  
0
Ярина-0986184029.Дякую)

5 Ярина  
0
Привіт,мене дуже захоплює приготування їжі,випікання хлібо-булочних продуктів,пирогів,простих тортів.За освітою харчовий технолог(3 курс)без практики.Маю велике бажання вчитися,наполегливо працювати,заробляти гроші.Якщо можете,то порадьте,підкажіть,як можна все правильно зробити.

4 наталя  
0
Доброго дня! Мене дуже зацікавила Ваша розповідь і власне бізнес ідея. Дуже хочеться відкрити власну справу і щоб вона приносила задоволення і тобі, і людям. Дуже буду вдячна, якщо ви поділитесь своїм досвідом! Мій тел. (066)3359180

3 Іван  
0
Добрий день! А можна з вами звязатися, щоб детальніше поговорити про даний бізнес? Мої контакти:
тел. (097) 609-3410, (063) 434-1518;
е-мейл: ivan.yarmolyuk@gmail.com

2 михайло  
0
добрий день якщо можна детальніше дякую

1 Ангеліна  
0
добрий день! у мене теж повний нуль, але простора кухня! і велике бажання заробити! що порадите?

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Цікаве
[2011-01-23]
Виготовлення зовнішньої реклами, наружки, художні майстерні
[2011-01-24]
Стартап-ідея: виробництво мила ручної роботи
[2013-01-12]
Бізнес-ідея: Парфуми
[2011-01-23]
Концепції безпрограшного автомийного бізнесу.
[2011-01-25]
Бізнес-ідея: відкриваємо сквош-корт (російський досвід)
[2011-01-23]
Приватний обмін валют
[2011-01-23]
Харчове виробництво - це перспективно
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : лікарі прилетіли
[2011-01-23]
Веб-дизайн
[2011-01-22]
Бізнес на доменних іменах для сайтів, інвестиції в домени
Соціальні закладки