Понеділок, 2024-05-13, 3:43 AMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог




Щоб виключити дилетантизм і не зробити фатальних помилок, ще на стадії підбору приміщення вам належить отримати професійні консультації про стан справ на ринку, в тому числі і в географічному аспекті - в мікрорайонах вашого міста.




На цій стадії вам НЕ потрібні поради фахівців, якщо: 
У вас є допуск до закритих відомостями про план забудови обраного вами району і можливість зарезервувати приміщення під салон у самому комерційно перспективному місці;
Ви точно знаєте, ... Читати далі »
Категорія: Мобільний зв'язок | Переглядів: 4452 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (1)

З Нового року може стати перспективним бізнесом "приватний ЖЕК". Сьогодні поки що відкривати таку фірму, кажуть гравці ринку, досить ризиковано. В Україні діють різні тарифи для фізичних і юридичних осіб. З фізичної особи за кубометр води або газу беруть менше, ніж з юридичної. Водо-, тепло-, газопостачальні підприємства укладають угоди з приватними ЖЕКами як з юридичними особами, а мешканці оплачують комунальні послуги як фізичні. У результаті підприємство повинно віддати постачальникам суму більшу, ніж воно збирає зі своїх клієнтів.




Для прикладу візьмемо Київ. Припустимо, за житлово-комунальні послуги мешканці розрахувалися на 100% і сплатили 1000 гривень на місяць. Спочатку гроші підуть в розрахун ... Читати далі »
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 3978 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (0)

Аномально тепла осінь змусила власників гірськолижних курортів замислитися над тим, що буде взимку. Побоювання, що через відсутність снігу зірветься «високий сезон» любителів сноубордів і гірських лиж, призвели до підвищення інтересу до систем засніження.

Втім, попит на штучний сніг досить високий і влітку. Для організації бізнесу з виробництва сурогатного снігу в першу чергу необхідно визначитися зі специфікою діяльності. Сконцентруватися або на гірськолижних трасах, ... Читати далі »
Категорія: Туризм та відпочинок | Переглядів: 2887 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (0)

Спеціалізовані чайні магазини користуються хоч і не величезним, але   істотним і, головне, стійким попитом у певних груп населення. Причому   перед великими святами попит на красиво оформлені дорогі чаї   подесятеряє. Все це при умілих діях стартаперів дає високу   рентабельність - та й чимале душевне задоволення від занять з   "інтелллігентскім" товаром і його покупцями.




1. Юридичне оформлення

Якщо ви твердо мають намір створювати будь-який бізнес, то перше що вам потрібно зробити - це зареєструвати фірму. Для цього рекомендуємо звернутися до юридичної компанії, так як. це позбавить вас від необхідності ходити по інстанціях і стоят ... Читати далі »
Категорія: Торгівля оптова і роздрібна | Переглядів: 4289 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (0)

Вітаю всіх!

Хочу поділитися своїм досвідом створення успішного і дуже перспективного бізнесу, родзинка якого - новизна, незвичність, видовищність і повна відсутність конкурентів.
З чого все почалося

Так от, минулого літа я гостював у друзів в Підмосков'ї. Купатися ми ходили на пляж найближчого пансіонату. Там-то я вперше і побачив ці потрясний штуковини: ІнтерСфера , Тренажер і Скутер (докладний опис цих виробів дивися в меню зліва), які надалі виявилися для мене куркою, що несе золоті яйця. Їх там в прокат відпочиваючим здавали. Коли перший раз бачиш, як на них народ катається, видовище, скажу я вам реально прикольне. Развлекуха просто класна опинилася.

Сам я живу на Україну, у Феодосії, тому у нас самий прибутковий бізнес, як в будь-якому курортному місті - це водні та пляжні розваги. Різноманітність, звичайно, тут досить велика, але таких прикольних машинок в Криму точно не було ні в кого! Я тут же прикинув що до чого, почухав ріпу, о ... Читати далі »
Категорія: Розваги та ігри | Переглядів: 9292 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-24 | Коментарі (0)


Веб-дизайн

Якщо Ви читаєте ці рядки, значить по канонах нормальних підприємців з анекдоту, що живуть на два відсотки прибутку (купую за 100, продаю за 300 — от на ці 2% я і живу) ви уже ВЕБ-МАСТЕР (компьютерщик, интернетчик, хакер, програміст — для них же це все синоніми…) Отож, ці нормальні підприємці — уже Ваші замовники, на сайті, на пошук інформації в Інтернету, на обслуговування комп’ютерів і мереж, на настроювання Інтернет (для них це потрібно для того щоб у дружньому колі теж бути просунутим… Конкуренції, у зв’язку з доступом до Інтернету, вони Вам не складуть — інакше порозумнішають (точніше «пограмотеют») і «утратять 2% прибутку, на які живуть») Вибачите за сарказм, але я вважаю чим грамотніше — тим менше шансів бути процвітаючим підприємцем. Для статистики — з 1000 підприємців, що купили в нас устаткування близько 300 — процвітаючих, з них близько 5 — грамотні. Вони працюють з Інтернетом, по эл. пошті — і те таких я звичайно заношу в червону кн ... Читати далі »
Категорія: Заробіток в інтернеті | Переглядів: 2238 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (1)


Господарські магазини були поширені при соціалізмі, зараз чому те мода в багатьох регіонах пройшла і бізнес продиференціювали (розклали на різні спеціалізації — інструмент, побутова хімія, посуд, побутова техніка, городникам і т. д.). А як хочеться зайти в один магазин і помилуватися порожніми полицями і випадковими товарами різної спрямованості, серед яких іноді зустрічався рідкісний дефіцит — так і було в радянські часи…

Та різноманітність товару господарського призначення, яке зараз переважає на ринку дійсно в одному магазині не заховаєш — тому утворюються супер-гипер-маркеты або спеціалізовані магазини… Але є і виключення — невеликі магазини з продажу промтоварів, які в принципі організовані так само як продуктові магазини і нічого вигадувати нового зазвичай не потрібно — купуєш у виробників, у оптових торговців, на оптових базах інструмент, побутову хімію, електротовари, посуд і ін. дешевше, перепродуєш подорожче — на цьому бізнес і тримається і доб ... Читати далі »
Категорія: Торгівля оптова і роздрібна | Переглядів: 3229 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)


Стоматологічні кабінети частіше організовують стоматологи — випадковий збіг підприємницької жилки з медичною освітою стоматолога швидше за все сьогодні реалізується в приватному стоматологічному кабінеті. В Олександрії таких кабінетів — як перукарень, на кожному кроці…

Якщо для підняття шиномонтажних станцій потрібно розсипати цвяхи на дорогах, то здогадайтеся самі де цвяхи потрібно ховати, щоб відвідуваність стоматологів збільшилася? А може їм простіше об'єднатися з хіміками і створити зубну пасту, що провокує карієс і разьедающую зуби? Або безкоштовно роздавати всім шоколад — витрати на відвідини стоматолога після всіх цих солодощів все одно перевищать витрати… Все це до того, що стоматологів на душу населення за останні десять років збільшилося приблизно на порядок, невже на порядок зуби нашого населення почали більше хворіти?

Або це пов'язано із зручністю і якістю обслуговування. Але рот все одно треба відкривати і тримати відкритим в напрузі ... Читати далі »
Категорія: Медицина і здоров'я | Переглядів: 2285 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)


Вважається що стати провайдером послуг інтернет — це викинути купу грошей і надовго… Хоча можна стати посередником між крупним провайдером і клієнтами на послуги інтернет у себе в районі (багатоквартирному будинку) — для цього отримувати від провайдера оптом швидко і дешево по виділеному каналу або по радіо або по супутнику або ще якось і роздавати сусідам, використовуючи свій комп як проксі-сервер… Цим деякі «хакери» у нас в Олександрії і займаються.

На прикладі безлімітного радіоінтернету це може виглядати так:
Купується за 60 долларів/місяць «радіоінтернет у крупного провайдера». Лунає по мережі сусідам або за допомогою точки доступу по радіо по 0,25 грн/Мб. Якщо набрали 15 клієнтів і в середньому кожен нагулює в інете по 100 Мб/міс, то отримаєте 25грн×15=375 грн — біля 75 доларів. 15 доларів в місяць брудного прибутку — слабкий для малого бізнесу, швидше як хобі, чим бізнес…

Можливо прибуток принесе постійне обслуговування і апгрейд, а так ... Читати далі »
Категорія: Технічні новинки | Переглядів: 2342 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (0)


Спутниковое телевидение развивается как грибы после дождя — судя по антеннам на домах. Любой продвинутый пользователь интернет может скачать по поводу спутникового телевидения кучу материалов в инете и стать «хакером» в этой области.

Основне, що потрібно уміти установникові — настроювати антену на супутник. Найпростіше — це переносний телевізор зі супутниковим тюнером і знаючи приблизний напрям антени обертати (рухати) її до лову стійкого сигналу — так в Олександрії роблять установники супутникового телебачення.

Настройка антени і установка зазвичай коштує близько 10 доларів, стільки ж настройка каналів — хоча всьому можна навчитися самому, але часто клієнти хочуть тільки на кнопку натиснути і побачити все порно світу у всій красі… Тому кожному своє — хто антени встановлює і настроює, хто будувати і жити допомагає…
Категорія: Технічні новинки | Переглядів: 2078 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-23 | Коментарі (1)

« 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Цікаве
[2011-01-23]
Газета оголошень
[2011-01-30]
Бізнес-ідея: заробляємо на бджільництві
[2011-01-22]
Бізнес на виготовлення печаток
[2011-01-22]
Бізнес на доменних іменах для сайтів, інвестиції в домени
[2011-01-23]
Рекламне агентство
[2011-01-22]
Ідея бізнесу на блозі.
[2014-05-01]
"Бизнес подробнее". Український бізнес інкубатор.
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : мобільний фен-шуй
[2011-01-22]
Бізнес-ідея - чищення подушок
[2011-01-22]
Ідея бізнесу на ювелірних прикрасах
Соціальні закладки