Неділя, 2024-04-28, 11:49 AMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог


Венчурні інвестиції в інтернет-стартапи неймовірно ризиковані, але можуть принести величезні прибутки. Ось історії декількох знаменитих інтернет-інвесторів.

Найдалекоглядніший: KPCB


Kleiner Perkins Caufield & Byers - одна з найбільших венчурних компаній США, що інвестують в інтернет-проекти на ранній стадії розвитку. У 1972 році засновник компанії Fairchild Semiconductor Юджин Клейнер і топ-менеджер Hewlett-Packard Том Перкінс заснували KPCB разом з двома іншими венчурними інвесторами. За 28 років вони інвестували майже в 500 компаній, серед них Amazon, Sun Microsystems, Electronic Arts і AOL. Понад 150 цих компаній потім провели IPO.

У 1999 році KPCB разом з іншим венчурним фондом Sequoia Capital купили за $ 25 млн 20% акцій пошуковика Google - зараз цей пакет коштує $ 156 млрд.

KPCB знаходить перспективні проекти швидше за конкуре ... Читати далі »
Категорія: Інтернет проекти | Переглядів: 2515 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-03-17 | Коментарі (1)

За останні роки офіси багатьох компаній і житла неабиякої кількості заможних українців прикрасилися витонченими малюнками з кольорового скла. Вітражі замовляють і як незвичайних малюнків на стіни, і як вишукані міжкімнатні перегородки, і для прикраси стель. Навіть невелика вітражна студія, в якій працюють 1-2 майстри, приносить від 20 до 35% прибутку.

При цьому кількість майстерень, які працюють зі склом, невелика - навіть у Києві та околицях, незважаючи на постійно зростаючий попит, існує близько 30 фірм, з яких великих налічується менше десятка. Тому особливої ​​боротьби за клієнтів між скляних справ майстрами не відбувається - замовників вистачає на всіх. Схожа ситуація і в інших великих містах, а от на периферії вона відрізняється - поки даний ринок намагаються освоювати одиниці, найчастіше це місцеві майстри-самородки, самостійно осягають тонкощі ремесла. Почасти саме через невисокий рівень конкуренції і поступово збільшується (особлив ... Читати далі »
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 3528 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-03-17 | Коментарі (0)

Українцям недостатньо діючих 680 доріжок для боулінгу. Всім бажаючим відкрити боулінг-клуб необхідно інвестувати $ 0,5-3 млн, які окупляться за 3-4 роки.

За оцінками фахівців компанії «Маркет-Сервіс 3», в Україні існує всього близько 680 доріжок, то є одна доріжка припадає більш ніж на 65 тис. чол., А загальна кількість клубів у кращому випадку наблизилося до 100 (для порівняння: у США - понад 5 тис., а в сусідній Росії - близько 600). Настільки невелика кількість місць для гри обумовлює підвищений інтерес до українського ринку боулінгу не тільки вітчизняних бізнесменів, а й зарубіжних інвесторів, у тому числі з Німеччини та балтійських країн. На відкриття нового боулінг-клубу буде потрібно від $ 500 тис. (за умови розміщення в торгово-розважальному центрі). Запропонувавши відвідувачам крім гри різні додаткові послуги, заклад цілком зможе демонструвати рентабельність в 25-35%.

Втеча від самотності ... Читати далі »
Категорія: Сфера послуг | Переглядів: 4670 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-03-17 | Коментарі (0)

Хоча мобільні кав'ярні почали з'являтися на вулицях наших міст відносно недавно, вже можна спостерігати суперництво за клієнта в цій сфері.

Ноу-хау поки у конкурентів небагато - адже ринок не заповнений і наполовину. Досить просто якісно робити свою справу - і клієнт у вас в кишені.

Олександр Шостак, власник бренду «Кава Nova»

«За два з половиною роки роботи на ринку мобільних кав'ярень у нашої торгової марки вже з'явилася постійна клієнтура. Це люди, яким важливий не лише напій, але і зовнішній вигляд точки, якість і швидкість обслуговування.

Я не вважаю, що на даний момент у «Кава Nova» існують прямі конкуренти, тому що ринок поки не заповнений навіть наполовину. З моєї точки зору, ми суперничаємо в першу чергу смаком та якістю пропонованого напою, які багато в чому залежать від використовуваного обладнання.

Втім, важлива не т ... Читати далі »
Категорія: Їжа та ресторани | Переглядів: 7865 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-03-17 | Коментарі (2)

Що таке неоціненна послуга? Коли вартість доставки в рази перевищує вартість замовлення. "Наприклад, ви замовляєте пачку сигарет за 12 грн., А доставка вам обходиться в 60 грн.", - На зрозумілому прикладі пояснює Володимир Нечипоренко, власник служби "Екіпаж-Сервіс".

Саме так вчинила одна з клієнток служби. І те, що їй довелося викласти за сервіс кругленьку суму, підприємець вважає цілком обгрунтованим. Адже головне в його справі - оперативність і клієнтоорієнтованість: за годину-дві кур'єр зобов'язується «як для себе» вибрати продукти з різних товарних груп і доставити їх за вказаною адресою. А час, як відомо, коштує грошей.

Аж до осені 2008-го подібний формат «все і прямо зараз» був доступний тільки vip-клієнтам. Криза підштовхнула бізнесменів освоювати мас-маркет. Як наслідок, більшість з працюючих в Україну служб експрес-доставки (а їх приблизно 15-20), своїм головним споживачем вважають клієнта з доходом «середній» і «середній ... Читати далі »
Категорія: Незвичайні ідеї | Переглядів: 4570 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-03-17 | Коментарі (0)

У роботі з роздробом важливо дотримувати баланс між орієнтованістю на клієнта і послідовністю у дотриманні своїх правил: навіть якщо магазин улюблений, але він не приносить прибуток, потрібно розлучатися.

Випускниці факультету держуправління МДУ Наталії Тарнавської, директору компанії з проведення промоакцій та корпоративних заходів, завжди хотілося робити унікальні речі. У квітні 2009 року разом з дизайнером Олексієм Ніколаєвим вона без усяких інвесторів і спонсорів випустила першу партію «Антібуков» - жартівливих фальшивих обкладинок для тих, хто читає в транспорті: книга зовні здається зовсім не тією, що всередині. Під обкладинку «Війна і мир у коміксах» ще хтось заглядає, припускаючи побачити комікси, а при вигляді обкладинки «Гумова жінка зі скотчу» все відразу розуміють, що це жарт. По суті, Наталя створила нову категорію продукту. Через півроку проект став прибутковим. Зараз ... Читати далі »
Категорія: Бізнес з нуля | Переглядів: 3223 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-02-20 | Коментарі (0)

Перед заповзятливими бізнесменами співпрацю з представниками сфери автопрому відкриває широкі перспективи. Як показує практика, можливості для заробітку на цьому ринку є на кожному етапі життєвого циклу «залізного коня» - починаючи від розробки дизайну і закінчуючи утилізацією.

Автомобільна промисловість традиційно вважається вотчиною гігантських транснаціональних корпорацій, у яких рахунок йде на мільярди. Але поруч з ними і для представників малого та середнього бізнесу відкривається чимало можливостей заробити. Тривалий життєвий шлях автомобіля - від народження задуму і складання на конвеєрі до утилізації та переробки - вимагає різноманітних і численних робіт - як великомасштабних, так і дрібних. Особливо в Україну, де засіб пересування має не тільки першу, але і другу, третю і т.д. життя. У нашій країні з автомобіля намагаються видавити максимум користі не тільки до, ... Читати далі »

Категорія: Автотранспорт | Переглядів: 3455 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-02-08 | Коментарі (0)

На вітчизняних теренах мешкає понад 3,7 млн. бджолиних сімей. Вони приносять до 70 тис. тонн солодкої продукції в рік. Щоб в Україні завести пасіку, підприємцю достатньо мати $ 500. У середньому бізнес працює з 40% рентабельністю.

Нелегкий 2009 житель Полтавської області Роман Монолатій зустрів в новому для себе статусі бджоляра. Він став власником неждано-негадано звалився спадщини - трьох бджолиних вуликів. Спочатку полтавчанин хотів якомога швидше позбутися від цього господарства, однак наявність відповідної ділянки землі, природна цікавість і вмовляння дружини зробили свою справу - пан Монолатій зважився на проведення медового експерименту. До кінця року Роман від кожної бджолиної сім'ї одержав трохи більше 30 літрів солодкого продукту, який у сукупності приніс близько 2,5 тис. грн прибутку. Оцінивши вигідність справи, навесні 2010 року Роман збільшив своє бджолине пле ... Читати далі »
Категорія: Домашні тварини | Переглядів: 9651 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-30 | Коментарі (0)

Для того щоб мобільний салон можна було назвати успішним, в ньому повинні працювати приблизно десять майстрів, і кожен з них повинен виконувати близько десяти замовлень на місяць. Проте всім керівникам доводиться з першого дня започаткування бізнесу вирішувати одне загальне питання: як зробити так, щоб майстри не працювали з клієнтами салону безпосередньо?

З 2008 року юрист Антоніна Архипенко відзначає 8 березня вдома - в тісному колі «СПА-подруг». «Першу СПА-вечірку ми провели своїми силами, а через рік вже замовили на вечірку майстрів - косметолога і масажиста, - розповідає Антоніна. - Мені подобається самій організовувати СПА-простір, підбирати аромасвічки, музику ... Тому такі девичники я люблю влаштовувати саме будинки, а не в салонах ». За словами Юлії Біденко, власниці мобільного салону «Агенти краси» (рік створення компанії - 2010-й), групові замовлення складають у її компа ... Читати далі »
Категорія: Медицина і здоров'я | Переглядів: 3670 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-30 | Коментарі (0)

Борис Паньков, засновник компанії "Омнікомм", яка виробляє датчики і системи контролю палива, запевняє, що стереотип "найбільше крадуть далекобійники" не має нічого спільного з реальністю.
У них приписки мінімальні: вантаж і відстані відомі. «В інших галузях контролювати обсяг робіт складніше. Рекорд нашого клієнта - виявлення приписок роботи асфальтоукладочного ковзанки і відповідно витрати палива на 80% », - каже Паньків.

Вивченням і припиненням крадіжки бензину Паньков займається з 1998 року. Ідея виникла під час роботи в телекомунікаційній компанії «Комбеллга», де він курирував напрямок по установці супутникових систем, що визначають місце розташування автомобіля (мережа GSM тоді ще була не розвинена). Спілкуючись з клієнтами, він зрозумів, що для них актуальна проблема не тільки відстеження машин, а й контролю палива.

Звільнившись, Паньков став конструюват ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 2598 | Додав: KosmosR | Дата: 2011-01-25 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 9 10 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Цікаве
[2014-05-01]
"Бизнес подробнее". Український бізнес інкубатор.
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : небесні ластівки
[2011-01-19]
Бізнес-ідея : свіжі пікселі
[2013-10-04]
Как заработать $360.000 на веревочном парке?
[2011-01-22]
Бізнес-ідея - Детектор брехні
[2011-01-24]
Стартап-ідея: виробництво мила ручної роботи
[2011-01-23]
Створення і розкручування сайтів, послуги веб-майстра
[2011-06-14]
Покупон
[2011-01-23]
ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИВАТНОГО ДИТЯЧОГО САДУ.
[2011-01-24]
Підбираємо приміщення для салону краси: шість стратегічних кроків
Соціальні закладки