Вівторок, 2024-03-19, 12:21 PMВітаю Вас Гість | RSS
1 000 000 ідей для бізнесу
Меню сайту
Категорії розділу
Автотранспорт [6]
Бізнес з нуля [3]
Шлюбні послуги [0]
Гроші та фінанси [2]
Дизайн і архітектура [0]
Домашні тварини [2]
Домашній бізнес [4]
Їжа та ресторани [2]
Заробіток в інтернеті [7]
Видавнича діяльність та ЗМІ [2]
Інвестиції [2]
Інтернет проекти [3]
Медицина і здоров'я [5]
Мобільний зв'язок [2]
Нерухомість і будівництво [3]
Незвичайні ідеї [5]
Незвичайні подарунки [0]
Новини [3]
Освіта та наука [1]
Одяг та мода [0]
Виробництво [6]
Робота в інтернет [2]
Розваги та ігри [3]
Різні види бізнесу [4]
Рекламні ідеї [2]
Рекрутинг і фріланс [0]
Сільське господарство [1]
Соціальний бізнес [0]
Спортивні товари [0]
Сфера послуг [11]
Технічні новинки [3]
Торгівля оптова і роздрібна [4]
Туризм та відпочинок [2]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 676
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог


Головна » 2011 » Січень » 22 » Ідея бізнесу на блозі.
8:44 PM
Ідея бізнесу на блозі.

Блог як джерело доходу

Зараз стають все більш популярними блоги - онлайнові щоденники, які представляють собою сайти, що складаються зі статей автора, до яких кожен може написати свій коментар. ЗМІ все частіше використовують блоги в якості постачальника новин, а багато компаній все частіше роблять привабливі пропозиції авторам блогів по частині розміщення реклами на їх блозі.

Скільки можна заробити на блозі? 

На заході блогер може заробити на блозі набагато більше, ніж російськомовний блогер. Справа в тому, що вартість кліка на англомовній рекламі набагато вище, а в деяких тематиках вона становить кілька десятків доларів! Це як правило, реклама юридичних послуг, пропозиції щодо отримання кредиту або реклама автосалонів.

Трохи цифр:

Програміст з Канади Markus Frind, на створеному ним сайті знайомств PlentyOfFish.com заробляє 300000 $ на місяць. Це один з найбільших безкоштовних сайтів знайомств, на якому кількість показів реклами до 500 млн. сторінок на місяць, це приносить йому більше 10000 $ в день від контекстної реклами AdSense. Підтримкою сайту і обслуговуванням чотири його серверів займається всього дві людини: Маркус і його дівчина.
Кевін Роуз заробляє 250000 $ в місяць на новинному сайті Digg.com. Він створив сайт в грудні 2004 р. за допомогою свого друга програміста, витративши на це всього $ 1000 і 3 тижні часу. Менш ніж за два роки сайт Digg.com перетворився на дуже популярний новинний сайт з більш ніж 400000 зареєстрованих користувачів і більше 200 мільйонів показів сторінок в місяць. Його доходи складаються з контекстної реклами AdSense і іншої реклами. 
Jeremy Shoemaker, один з найуспішніших фахівців з пошукової оптимізації сайтів, заробляє 140000 $ в місяць з свого сайту ShoeMoney, а також з декількох тисяч інших його сайтів. 
Jason Calacanis створив свою асоціацію блоггеров Weblogs Inc., Яку в нього згодом викупила корпорація AOL за 25 мільйонів доларів. До продажу він заробляв на контекстній рекламі більше 4000 в день або 120000 $ на місяць. Це такий успішний блогер, що навіть компанія Google приводить в приклад його сайт на сторінках своєї партнерської програми Google Adsense (винятковий випадок, ця компанія практично ніколи не пише на своїх сайтах про інших людей). 

David Miles і Kato Leonard отримують $ 100 тис. на місяць від сайту Freeweblayouts.net, на якому вони виклали безкоштовні шаблони для сайтів соціальної мережі MySpace.

Заробити на рекламі можна в будь-якій темі, просто є більш вигідні та висококонкурентні теми, а є менш конкурентні і менш прибутковими. Зрозуміло, що клієнт який купить машину принесе компанії-рекламодавця більший дохід, ніж клієнт який купив CD-диск, тому вартість кліка буде різною. Чим вища конкуренція в темі серед рекламодавців, тим більше буде коштувати і клік.

Як заробити на блозі?

На блозі можна розмістити рекламу та отримувати від неї дохід, найзручнішим варіантом її розміщення є контекстна реклама, яку пропонують компанії Google Adsense і Бігун. Для того, щоб почати з ними співпрацювати, досить зареєструватися на їхньому сайті в партнерській програмі. Ці компанії самі знайдуть Вашому блогу або сайту рекламодавців, Вам не доведеться їх шукати самостійно. Google Adsense робить виплати раз на місяць іменним чеком, який потім здається в банк на інкасо, а компанія Бігун виробляє виплати через платіжну систему Webmoney.

Для початку роботи достатньо розмістити невеликий шматок програмного коду, і на блозі або просто сайті майже відразу почне транслюватися реклама, а кожен клік відвідувача на ній буде приносити Вам дохід. Тематика реклами майже завжди близька до теми сайту, на якому її розміщують. Справа в тому, що компанії з якою Ви працюєте, дуже вигідно, щоб Ваш блог або сайт запрацював як можна більше, адже вони мають свої відсотки з кожного кліка, а чим більше коштує клік і чим більше їх кількість, тим вигідніше і Вам і їм . Саме з цієї причини у Вас буде показуватися така реклама, яка принесе максимум прибутку, а саме - тематична.

Що робити, якщо Ви не вмієте створювати блоги або просто текстові сайти? Бути програмістом для цього зовсім не обов'язково, як Ви вже бачили в прикладах найуспішніших блогерів на прикладі Кевіна Роуза. Для цього треба розібратися з основними принципами роботи блогів, для чого треба почитати інші блоги, і чим більше тим краще. Потім треба визначитися з тематикою і почати збирати матеріали, на основі яких Ви будете писати статті. Матеріали Ви дуже швидко знайдете, використовуючи пошукові машини (Yandex, Google, Rambler і ін.)

Як же створити сайт? Для початку можна скористатися безкоштовними блогами типу Blogger.com. Після реєстрації Ви безкоштовно отримаєте доменне ім'я і зможете зайти в адміністративну частину свого сайту. Створення та редагування сторінок там не складніше, ніж у звичайному текстовому редакторі. Коли наберетеся досвіду, і зрозумієте, що заробити цілком реально, можна замовити в студії веб-дизайну власний сайт на окремому домені з коротким ім'ям другого рівня і який буде на окремому хостингу.

Відмінний спосіб створити блог - замовити створити блог під ключ у фахівця. Так Ви відразу отримаєте готовий до експлуатації блог, оптимізований під пошукові машини і здатний отримати більше відвідувачів за інших рівних. Крім того, власний домен другого рівня і відсутність рекламного сміття, якого завжди повно на безкоштовному блогхостингу, дозволить Вам отримати на порядок більше пропозицій по розміщенню реклами в блозі. Та й ціни на рекламу Ви зможете підняти разів у п'ять.

Буде дуже корисним вивчити основи пошукової оптимізації, це дозволить досягати пристойного доходу від блогу або сайту швидше і з меншими витратами часу, грошей і сил. Якщо відразу хочете заробляти більше і не втрачати час, то варто відразу замовити просування сайту або блогу . Просування сайту і консультації фахівця допоможуть набагато швидше почати заробляти більш-менш суттєві суми.

Якщо Ви вирішили створювати серйозний сайт, то тут дуже важливо все зробити правильно з самого початку, щоб не втратити час і гроші. У цьому Вам дуже допоможуть консультації інтернет-маркетолога . Консультації інтернет-маркетолога, підбір і покупка домену, хостинг, установка блогу, просування сайту або блогу, як повний пакет послуг, все це можна замовити там же.

Добре заробити на блозі або власному сайті зможуть журналісти, копірайтери, фотографи, програмісти та фахівці з реклами. Ще більше можуть заробити перекладачі, які можуть писати статті англійською.

Категорія: Заробіток в інтернеті | Переглядів: 2295 | Додав: KosmosR | Рейтинг: 1.7/7
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Цікаве
[2011-01-23]
ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИВАТНОГО ДИТЯЧОГО САДУ.
[2013-05-19]
Металошукачі та пошукові магніти – це хобі, бізнес та просто гарне проведення часу!
[2011-03-24]
Заробіток в Інтернеті
[2011-03-17]
Бізнес-ідея: організовуємо бізнес з доставки чого завгодно
[2011-01-23]
Проституція
[2011-01-24]
Три стартап-ідеї з доставки товарів з інтернет-магазинів
[2011-01-24]
Як я заробив з нуля 11600 $ за один літній місяць
[2014-05-01]
"Бизнес подробнее". Український бізнес інкубатор.
[2013-10-04]
Как заработать $360.000 на веревочном парке?
[2011-01-24]
Збагачення гірниче і матеріальне: бізнес-стратегія на базі університетської геології
Соціальні закладки